Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Bluewater Pro 400CV-HR Vattenrenare
Bluewater Pro 400CV-HR Vattenrenare
Bluewater Pro 400CV-HR Vattenrenare
Bluewater Pro 400CV-HR Vattenrenare
Bluewater Pro 400CV-HR Vattenrenare

Bluewater
Pro 400CV-HR Vattenrenare

3,5 l renat vatten/minut
Tar bort upp till 95,3 % orenheter
Lämplig för kliniker och laboratorier

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

47 995 kr
Bluewater Pro 400CV-HR Vattenrenare

Pro 400CV-HR Vattenrenare

47 995 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Visste du att vårt kranvatten kan innehålla bland annat bly, läkemedelsrester, bakterier och mikroplaster? Med en vattenrenare från Bluewater slipper du detta och får istället renare och godare vatten – direkt ur kranen. Du får en smart investering för en hållbar framtid och gott vatten i stort sett helt fritt från föroreningar.
Bluewaters effektiva teknik
Bluewater har utvecklat en teknik som heter SuperiorOsmosis™, vilken renar förorenat vatten till gott och säkert dricksvatten. Tekniken förvandlar kranvatten, brunnsvatten eller bräckt vatten till rent och välsmakande dricksvatten. Den tar bort upp till 99,7 % av föroreningarna i vattnet och resultatet är renat vatten som är fritt från skadliga metaller, kemikalier, läkemedelsrester, mikroplast och många andra föroreningar som kan finnas i vårt tappvatten.

3,5 liter renat vatten i minuten
Den snabba och effektiva reningen gör att det inte behövs någon vattentank för att förvara renat vatten i. Istället får du vattnet direkt ur kranen när du behöver det. Bluewaters vattenrenare kommer i en kompakt och smidig design som ryms under diskbänken och med Bluewater PRO får du i snitt 3,5 liter renat vatten i minuten. Vi erbjuder ett flertal olika modeller av PRO så att du kan hitta den som passar bäst för just dig och dina förutsättningar.

Certifierad vattenrenare för säkerställd effektivitet
Vattenrenaren PRO har en låg energiförbrukning på 530-720 W och är enkel att både installera och använda. Vattenrenaren ryms under diskbänken och kopplas enkelt in så du får rent vatten direkt ur kranen. Du får din egen vattenreningsanläggning direkt under diskbänken. Vattenrenaren PRO har dessutom blivit tilldelad certifieringen Gold Seal av Water Quality Associations. WQA är en organisation inom vattenreningsbranschen och genom produktcertifieringsprogrammet Gold Seal säkerställer WQA säkerheten och effektiviteten i produkten. Bluewater rekommenderar att filtret ska bytas minst var sjätte månad men vattenrenaren har även en så kallad vattenkvalitetsmonitor som bevakar kvalitén på vattnet, och skulle vattenkvalitén minska så tänds en lampa som informerar om att det är dags att byta filter.

Bluewater Pro 400CV-HR
Denna modell är en kraftig och användarvänlig vattenrenare som hjälper både professionella kök och hem att skapa sin egen källa till rent vatten. Den levererar en hög reningsgrad och automatisk renspolning av systemet för att upprätthålla hög prestanda. Detta gör PRO 400CV-HR lämplig för kliniker, laboratorier och befuktningssystem på grund av dess extremt höga vattenkvalitet. Modellen kommer även med funktioner som smart läckagestopp, patenterad lösning som förlänger membranets livslängd, smart indikator för filterbyte, automatisk avstängning vid lågt tryck och en intelligent föroreningskontroll.

Banbrytande teknik - SuperiorOsmosis
Bluewater erbjuder ett banbrytande, patenterat vattenreningssystem – SuperiorOsmosis. Med denna reningsteknik skiljer företaget sig från sina konkurrenter genom att leverera vattenrening på högsta nivå, med världsledande vattenflöde och samtidigt väldigt låga nivåer spillvatten vilket är mycket vanligt vid traditionell omvänd osmos. Tekniken genererar 60 % renat vatten – mindre än 40 % vatten går till spillo. Med Bluewaters SuperiorOsmosis-teknik återcirkulerar vattnet i enheten. Vattnet som cirkulerar tvättar kontinuerligt membranet för att öka både reningseffektiviteten och livslängd. SuperiorOsmosis avlägsnar 99 % av alla kända föroreningar, däribland giftmetaller, kemikalier, virus och mikroorganiska ämnen ner till en storlek på 0,0001 mikron.

1 års garanti för membran, pump och filter i maskin och 2 års garanti för övriga komponenter.

Information och behov för just din vattenrenare
Beroende på vattentemperatur kan vattenrenaren ge olika andel renat vatten. 15°C = 70 % andel renat vatten (±5%), och vid 25°C = 75 % andel renat vatten (±5%). Bluewater utgår ifrån saltavskiljning (TDS) och denna vattenrenare har en avskiljningsgrad på 98 %.

Mer info
- Krav inkommande vattentryck (Bar/Mpa/Psi): 2-10/0,2-1,0/29-145
- Krav inkommande TDS: < 1500
- Krav inkommande temperatur: 2-30
- Krav inkommande hårdhet (dH°): < 10
- Krav inkommande järn mg/l (Fe2): < 1,5
- Krav inkommande järn mg/l (Fe3): < 0,3
- Krav inkommande turbiditet (FNU): < 0,5

Dokument

Teknisk information

VarumärkeBluewater
Art.Nr.919240165
SeriePro
TypVattenrenare
Djup460 mm
Höjd466 mm
Effekt530 W
Vikt29 kg
Bredd225 mm
Volym12 l