Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Bluewater Spirit Universal Vattenrenare
Bluewater Spirit Universal Vattenrenare
Bluewater Spirit Universal Vattenrenare
Bluewater Spirit Universal Vattenrenare

Bluewater
Spirit Universal Vattenrenare

3 liter vatten per minut
Tar bort upp till 95,3 % orenheter
Passar under diskbänken
24 995 kr
Bluewater Spirit Universal Vattenrenare

Spirit Universal Vattenrenare

24 995 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Visste du att vårt kranvatten kan innehålla bland annat bly, läkemedelsrester, bakterier och mikroplaster? Med en vattenrenare från Bluewater slipper du detta och får istället renare och godare vatten – direkt ur kranen. Du får en smart investering för en hållbar framtid och gott vatten i stort sett helt fritt från föroreningar.
Effektiv teknik med SuperiorOsmosis™
Bluewater har utvecklat en teknik som heter SuperiorOsmosis™, vilken renar förorenat vatten till gott och säkert dricksvatten. Tekniken förvandlar kranvatten, brunnsvatten eller bräckt vatten till rent och välsmakande dricksvatten. Den tar bort upp till 99 % av föroreningarna i vattnet och resultatet är renat vatten som är fritt från skadliga metaller, kemikalier, läkemedelsrester, mikroplast och många andra föroreningar som kan finnas i vårt vatten. Det som är unikt med SuperiorOsmosis™ och som gör att den skiljer sig ifrån den traditionella tekniken omvänd osmos, är att vattnet inne i vattenrenaren kontinuerligt cirkulerar genom ett stort semipermeabelt membran, vilket ger en effektiv och kraftfull rening och högt vattenflöde. En viktig anledning till det fantastiska resultatet är den stora membranytan.

3 liter renat vatten i minuten
Den snabba och effektiva reningen gör att det inte behövs någon vattentank för att förvara renat vatten i. Istället får du vattnet direkt ur kranen när du behöver det. Bluewaters vattenrenare kommer i en kompakt och smidig design som ryms under diskbänken och med Bluewater Spirit får du upp till 3 liter renat vatten i minuten.

Enkel installation och användning
Vattenrenaren Spirit har en låg energiförbrukning på 350 W och är enkel att både installera och använda. Vattenrenaren ryms under diskbänken och kopplas enkelt in så du får rent vatten direkt ur kranen. Du får din egna vattenreningsanläggning direkt under diskbänken. Bluewater rekommenderar att filtret ska bytas minst var sjätte månad men vattenrenaren har även en så kallad vattenkvalitetsmonitor som bevakar kvalitén på vattnet, och skulle vattenkvalitén minska så tänds en lampa som informerar om att det är dags att byta filter.

1 års garanti för membran, pump och filter i maskin och 2 års garanti för övriga komponenter.

Information och behov för just din vattenrenare
Beroende på vattentemperatur kan vattenrenaren ge olika andel renat vatten. 15°C = 60 % andel renat vatten (±5%), och vid 25°C = 65 % andel renat vatten (±5%). Bluewater utgår ifrån saltavskiljning (TDS) och denna vattenrenare har en avskiljningsgrad på 98 %.

Mer info
- Krav inkommande vattentryck (Bar/Mpa/Psi): 1,5-10/0,15-1,0/22-145
- Krav inkommande TDS: < 1200
- Krav inkommande temperatur: 2-35
- Krav inkommande hårdhet (dH°): < 10
- Krav inkommande järn mg/l (Fe2): < 0,3
- Krav inkommande järn mg/l (Fe3): < 0,5
- Krav inkommande turbiditet (FNU): < 0,5

Dokument

Teknisk information

VarumärkeBluewater
Art.Nr.919260262
SerieSpirit
TypVattenrenare
Djup365 mm
Höjd462 mm
Effekt350 W
Vikt18,1 kg
Bredd150 mm
Volym12 l