Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Bluewater Pure Blandare med LED-lampa
Bluewater Pure Blandare med LED-lampa
Bluewater Pure Blandare med LED-lampa
Bluewater Pure Blandare med LED-lampa

Bluewater
Pure Blandare med LED-lampa

Minimalistisk design
Hög kvalité
Indikerar när vattnet är drickbart
899 kr
Bluewater Pure Blandare med LED-lampa

Pure Blandare med LED-lampa

899 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Pure blandare är en köksblandare som passar bra in i de flesta kök tack vare dess stilrena design. Den är gjord i material med bra kvalité och med hjälp av LED-lampan och dess olika färger ser du direkt nivån av kvalité på ditt dricksvattnen.
Minimalistisk skandinavisk design
Denna Pure blandare är ett perfekt val när man vill ha en enkel och stilren kran då Pure kommer i en minimalistisk skandinavisk design som passar in i de flesta kök. Det är en livsmedelsgodkänd kran i rostfritt stål med keramisk kärnventil för säker hanteringen av vattnet.

Bra kvalité på både kran och vatten
Utöver att blandaren är livsmedelsgodkänd i rostfritt stål så är det självklart fokus på att vattnet som kommer ur kranen ska vara säkert och renat. Pure blandare använder sig utav den keramiska kärnventilen för just säker hantering av vatten behandlat med SuperiorOsmosis™ och reningssystem för omvänd osmos. De är NSF-certifierad, till ANSI, och CAN 61 för att säkerställa leverans av säkert, renat vatten från kranen.

LED-lampa som visar kvalitén på ditt vatten
Med hjälp av LED-lampan och dess olika färger ser du direkt nivån av kvalité på ditt dricksvattnen. LED-indikatorn vid basen av kranen lyser blått när ditt vatten är renat och säkert att dricka, en fast orange lysdiod betyder att ditt vatten renas (TDS-nivåerna är för höga) och en pulserande orange lysdiod betyder att det är dags att byta ut filtret på din vattenrenare.

Enkel användning och enkel installation
Pure blandare med LED-lampa är användarvänlig från första stund då den kommer med kort och enkel installationstid. För enkel användning under vardagen så är kranen hela 360° svängbar för enkel åtkomst till vattnet och enkel hantering.

Öka kvalitén på ditt vatten med Bluewater blandare
Bluewaters Pure blandare med LED-lampa är kompatibel med SuperiorOsmosis™ och omvänd osmosvattenrenare. Till skillnad från andra kranar med omvänd osmos gjorda av mässing och rostfritt stål av låg kvalitet, så flödar Bluewaters renade vatten direkt från din diskbänk genom en enda högkvalitativ, livsmedelsgodkänd, blyfri rostfri stålkran – vilket gör att det finns en minimal risk för att metaller som orsakar hälsoeffekter läcker ut i ditt vatten.

Dokument

Teknisk information

VarumärkeBluewater
Art.Nr.919240946
TypBlandare