0770-777 600, vardagar 8-17 söndagar 17-22

Tillbehör NIBE frånluftsvärmepumpar

Med rätt tillbehör kan du få ut mer av din NIBE frånluftsvärmepump. Tillbehören hjälper dig att anpassa frånluftsvärmepumpen till ditt hus och efter dina önskningar.

Tillbehör

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida

Ring oss!
0770-777 600
Tillfälliga tekniska problem med vår telefonväxel! Vi hänvisar till chat och mail tillsvidare. (2016-02-15 fr.o.m. kl. 16.00)

Posten logotyp Trygg E-handel

Just nu! FRI FRAKT för alla värmepumpar som köps med installation!

Svea Ekonomi

Upp till 24 månaders
delbetalning!

Få ut mer av din NIBE frånluftsvärmepump

Hus ser mycket olika ut och det kan därför behövas tillbehör för att anpassa din NIBE frånluftsvärmepump till förutsättningarna i just ditt hus. Vi har också olika önskemål. Du kanske vill ha stora möjligheter att kontrollera och påverka uppvärmningen eller så vill du ha en snyggare installation, med ett snyggt överskåp.

Både radiatorer och golvvärme?

Det är mycket vanligt att man har både radiatorer och golvvärme hemma. Ofta har man golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på övervåningen. Det är också vanligt med golvvärme i badrum. Golvvärme och radiatorer kräver olika framledningstemperatur och för detta behövs tillbehör.

NIBE ECS 40 - för klimatsystem på upp till 80 m²NIBE ECS 41 - för klimatsystem på över 80 m²

Praktiskt med extra rumsgivare och fjärrkontroll

Med en extra rumsgivare, får du extra kontroll av din NIBE frånluftsvärmepump. Rumsgivaren ger frånluftsvärmepumpen information om det aktuella läget i boytan, och du får tillgång till de viktigaste inställningarna, utan att behöva gå ned till frånluftsvärmepumpen i källarn.

NIBE RMU 40 - extra rumsgivare

Snyggt med ett stilrent överskåp

Ett överskåp till frånluftsvärmepumpen döljer ventilationskanalerna och ger dessutom en ljuddäpande effekt.

Överskåp 245 mmÖverskåp 345 mmÖverskåp 445 mmÖverskåp 395-645 mm