Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Värmepumpar Lokalt

Polarpumpen arbetar med värmepumpar i hela Sverige. Du kan köpa din värmepump från oss, oavsett var du bor i landet och vi kan dessutom hjälpa dig med installationen och service.

Lokala skillnader

Det finns vissa lokala skillnader, när det gäller värmepumpar. Vissa värmepumpar passar bättre i vissa områden, medan andra värmepumpar passar bättre i andra områden. Exempelvis passar luftvärmepumpar bättre längre söderut i och med det mildare utomhusklimatet. Bergvärmepumpar passar å andra sidan sämre i Skåne län, Gotlands län och på Öland i Kalmar län, i och med att berggrunden har en annan sammansättning.

Sveriges län

Vi har skapat lokala sidor för Sveriges län. Där kan du läsa på om hur de olika värmepumparna passar i just ditt län, och vilka regler som gäller. Vi tipsar också om speciella modeller som passar bra i just ditt län.

Blekinge länDalarnas länGotlands länGävleborgs länHallands länJämtlands länJönköpings länKalmar länKronobergs länNorrbottens länSkåne länStockholms län Södermanlands länUppsala länVärmlands länVästerbottens länVästernorrlands länVästmanlands länVästra Götalands länÖrebro länÖstergötlands län

Sveriges städer eller tätorter

I vissa fall har vi även skapat specifika sidor för städer. I andra fall passar informationen för hela länet mycket bra även för staden. Via länkarna nedan hittar du information, som passar för den stad du bor i. Du slussas vidare antingen till en länssida eller stadssida.

AlingsåsBorlängeBoråsEnköpingEskilstunaFalkenbergFalunGävleGöteborgHalmstadHelsingborgJönköpingKalmarKarlskogaKarlskronaKarlstadKatrineholmKristianstadKungälvLandskonaLidingöLidköpingLinköpingLuleåLundLyckseleMalmöMotalaMärstaMölndalNorrköpingNyköpingPiteåSandvikenSkellefteåSkövdeStockholmSundsvallSödertäljeTrelleborgTrollhättanTumbaTäbyUddevallaUmeåUpplands VäsbyUppsalaVallentunaVarbergVisbyVänersborgVästervikVästeråsVäxjöÅkersbergaÄngelholmÖrebroÖrnsköldsvikÖstersund