Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Daikin GB51W Markstativ

Daikin
GB51W Markstativ

Passar Daikin Monoblock 11-16
Maxhöjd 415mm
Rejäla markfötter
1 195 kr
Daikin GB51W Markstativ

GB51W Markstativ

1 195 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Daikin GB51W Markstativ för Daikin Monoblock Luft-vattenvärmepump - Markstativet GB51W passar för Daikins monoblock 11-16. Det är ett robust markstativ som är tillverkat av kraftiga stålprofiler. Du kan höja och sänka markstativet, max höjd 415 mm. Markstativet är ett monteringsalternativ för dig som vill minska risken för oönskade ljud från din värmepump.
Installation av markstativ
Eftersom att luft-vattenvärmepumpar är tunga, rekommenderas det att montera dem på ett markstativ. En luft-vattenvärmepump väger ofta över 100 kg och står därför säkrast på ett stadigt underlag, snarare än hängandes på väggkonsoler. Kontakta oss på Polarpumpen för att diskutera värmepump, installation samt eventuella tillbehör och förberedelser.

Markstativet är enkelt att montera. Om du beställer luft-vattenvärmepump och installation från oss och väljer att köpa till ett markstativ, monterar installatören naturligtvis värmepumpens utedel på markstativet. Du som kund ska dock förbereda ett fast och plant underlag för markstativet - exempelvis plattor eller ett gjutet fundament.

Du som ska gjuta ett eget fundament till ditt markstativ, tänk på att göra detta 1,2 meter brett och 0,6 meter djupt.

Teknisk information

VarumärkeDaikin
Art.Nr.SE.1372
Tillverkarens Art.Nr.SE.1372
TypMarkstativ
Höjd415 mm