Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Mitsubishi Electric Fram/Returgivare vid panna som spets

Mitsubishi Electric
Fram/Returgivare vid panna som spets

När separat panna ska hjälpa till under de kallaste dagarna
1 095 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Mitsubishi Electric Fram/Returgivare vid panna som spets - Du kan kombinera Mitsubishi Electric med en annan panna. På så vis kan du få hjälp med uppvärmningen under de kallaste vinterdagarna, när värmepumpen behöver stöd.
Ihop med panna som spets
Det här tillbehöret behövs om du ska använda en annan panna till spetsvärme under riktigt kalla vinterdagar. Fram/returgivaren talar om för systemet vilken framlednings- respektive returtemperatur vattnet har, så att systemet kan anpassa uppvärmningen på rätt sätt.

Kombinera med annan panna
Du kan kombinera Mitsubishi Electric med en annan panna. På så vis kan du få hjälp med uppvärmningen under de kallaste vinterdagarna, när värmepumpen behöver stöd.

Vanligtvis väljer man att kombinera Mitsubishi Electric Ecodan med en elpatron, för att vara säker på att få det varmt även vid köldknäppar. Du kanske tycker det är onödigt med eldrift under köldknäpparna? Då går det att låta en annan panna hjälpa till dessa dagar, under förutsättningen att systemet anpassas till detta med bl.a. en fram/returgivare för panna som spets.

Teknisk information

VarumärkeMitsubishi Electric
Art.Nr.256777
ModellPAC-TH011HT-E
TypFram/Returgivare
EAN-nr5051467002217