Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,7
Delbetalning med Svea

Acetec

Acetec har i över 30 år haft som mål att skapa den bästa inomhuskomforten med fokus på kvalitetssäkrade produkter. Med fokus på att alla människor ska ha tillgång till frisk luft, har dem utvecklat produkter som är enkla att installera och använda. Läs mer

Acetec varumärke
Produkter från Acetec

27 artiklar

per sida

27 artiklar

per sida

Produktområden från Acetec

Acetec erbjuder ett brett sortiment inom fukt och ventilation, som ger dig ett bättre inomhusklimat och komfort.

FTX aggregat

Med Acetecs FTX-aggregat får du en kostnadseffektiv värmeåtervinning och ventilation för bostäder, kontor, till offentliga miljöer som ställer höga krav på bra ventilation och miljö.
Till Acetec FTX aggregat

Krypgrundsavfuktare

Det är vanligt att krypgrunder får problem med hög luftfuktighet. Acetec erbjuder avfuktare för både stora och små krypgrunder.

Till Acetec krypgrundsavfuktare

Avfuktare för källare, garage och förråd

Källare, garage och förråd är sällan så bra isolerade och skiftar ofta temperatur vilket gör det trivsamt för fukt och mögel. Med en avfuktare som anpassar sig efter temperatur förebygger du problemen och slipper oro.

Till Acetec avfuktare för källare, garage och förråd

Avfuktare för vind

Utrymmen som du inte befinner dig på året runt, eller som saknar uppvärmning i perioder är speciellt utsatt för fukt och mögelskador. Vind är ett ställe där du ofta förvarar saker, och där skador kan drabba hela huset.

Till Acetec vindsavfuktare


Fukt och mögel kan vara svårt att upptäcka och sätter sig både på väggar och möbler. Acetecs sorptionsavfuktare är utvecklade för att effektivt kontrollera och avfukta luften i stora som små utrymmen. Acetec sorptionsavfuktare har breda användningsområden och ger bra kapacitet även vid låga temperaturer.

Om Acetec

Acetec har sedan 1988 utvecklat och tillverkat produkter inom luft, klimat och energiteknik. De erbjuder bland annat sorptionsavfuktare och ventilationsaggregat, som kan hjälpa dig, som väljer en produkt från Acetec, att få ett bättre inomhusklimat. Acetec lägger stor vikt vid att produkterna ska leva upp till marknadens krav med fokus på högsta kvalitet och miljö. Acetecs produkter tillverkas i svenska Älvsbyn. En svensktillverkad produkt innebär att den verkligen passar förutsättningarna i svenska hus.