Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Acetec EvoDry 30 Pro Avfuktare
Acetec EvoDry 30 Pro Avfuktare
Acetec EvoDry 30 Pro Avfuktare
Acetec EvoDry 30 Pro Avfuktare
Acetec EvoDry 30 Pro Avfuktare

Acetec
EvoDry 30 Pro Avfuktare

Max yta 300 m³
För krypgrund & stora utrymmen
Låg driftkostnad
44 554 kr
Acetec EvoDry 30 Pro Avfuktare

EvoDry 30 Pro Avfuktare

44 554kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Sorptionsavfuktare Acetec EvoDry 30 Pro är en kompakt och energieffektiv sorptionsavfuktare. 30 Pro lämpar sig för fasta installationer där man har höga krav på att hålla en konstant fuktnivå.
Sorptionsavfuktare för stora utrymmen

EvoDry 30 Pro sorptionsavfuktare har ett brett användningsområde som ger bra kapacitet även vid låga temperaturer. En smart och mycket effektiv avfuktare som är optimal för stora utrymmen där kontrollerad luftfuktighet krävs, exempelvis lager- och insdustriokaler, kallvind & krypgrund. EvoDry 30 Pro bra lösning som höjer inomhuskomforten, motverkar mögel och håller driftkostnaderna nere.

För ett hälsosamt inomhusklimat

Fukt och mögel kan vara svårt att upptäcka och sätter sig både på väggar och möbler. EvoDry Pro 30 är utvecklad för att effektivt kontrollera och avfukta luften till låga driftkostnader. Förvaringsutrymmen eller stora lokaler saknar ofta värme eller ventilation, som är den optimala miljön för fukt och mögel att växa i. Med EvoDry Pro 30, ser du till att fuktnivån håller sig i en lagom nivå och att inomhusklimatet håller sig hälsosamt.

Avfuktar upp till 30 liter per dygn

EvoDry Pro är utvecklad för att klara riktigt låga temperaturer ned till -20 grader och bibehåller sin kapacitet under hela avfuktningen.
Vid en temperatur på -20°C och en relativ fuktighet på 60% avfuktar EvoDry 30 Pro totalt 1,25 kilo i timman. Avfuktarens kapacitet och funktion är väl beprövad och har en unik energibesparande teknik.

Fukten leds ut genom en luftström

EvoDry Pro 30 sorptionsavfuktare bibehåller sin kapacitet även i låga temperaturer, till skillnad från vanliga kyl- eller kondensavfuktare. Den överflödiga fukten försvinner i en luftström ut ur utrymmet genom medföljande våtgasslang. Du slipper hantera vatten som riskerar att frysa eller behållare som behöver tömmas. Med EvoDry blir du kvitt fukten på ett smidigt och effektivt sätt.

Smart styrsystem - EvoControl

EvoDry Pro är utrustad med styrutrustningen EvoControl som ger dig möjlighet att styra din avfuktare via en manöverpanel med färg och touch-display. Du kan ställa in olika funktioner, ändra temperatur, driftläge och mycket mer.Du har även möjligheten att använda dig av den molnbaserade tjänsten EvoCloud, där du enkelt kan ändra inställningar i vilken webbläsare eller enhet du vill. För att använda tjänsten behöver du registrera din produkt på Acetecs hemsida.

Dokument

Teknisk information

VarumärkeAcetec
Art.Nr.20301
FärgAluminium
PlaceringGolv
Säkring10 A
SerieEvoDry
TypAvfuktare
Kapacitet1152 m3/h
Spänning230 V
Djup715 mm
Energieffektivitet för MedeltempB
FilterklassCoarse 70%
Höjd515 mm
IP-KlassningIP21
Bullernivå46 dB(A)
Effekt2000 W
Märkeffekt2036 W
Vikt24,4 kg
Bredd466 mm
WiFiNej
EAN-nr7350072461456