Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

LVI by PURMO - Smidiga värmelösningar

Som ett etablerat namn i branschen med över ett sekel av erfarenhet, är LVI by PURMO fast beslutna att driva fram innovativa lösningar för värmesystem. LVI erbjuder en serie avancerade termostater som är kompatibla med Yali Plus-radiatorer (Digital, Parada och Ramo). Dessa termostater möjliggör precisionsinställning av temperaturen och skräddarsydd uppvärmning genom användning av integrerade digitala protokoll, vilket i sin tur resulterar i betydande energibesparingar.

Badrum är en central plats i varje hem, och med LVI-produkter får du den extra värme som behövs för att skapa en trivsam och avslappnad atmosfär. LVI erbjuder ett omfattande utbud av badrumsradiatorer med en elegant och tidlös design som kan anpassas efter dina personliga preferenser. Dessa radiatorer finns i en rad vackra standardfärger, inklusive mattsvart och antracitgrå. För att inte glömma deras populära modell, Jarl. Vidare erbjuder de också ljuvliga handdukstorkar som ger dig den ultimata spa-upplevelsen du förtjänar.

Med LVI by PURMO kan du vara trygg i vetskapen om att du investerar i högkvalitativa och effektiva värmelösningar som kommer att tillfredsställa alla dina uppvärmningsbehov.

Till elelement från LVI
Gateway LVI Unisenza Plus

Gateway LVI

Unisenza Plus

1 595 kr

Se priset!

Element LVI Yali Digital Plus

Element LVI

Yali Digital Plus

fr.3 109 kr

Se priset!

Element LVI Yali Ramo Plus

Element LVI

Yali Ramo Plus

fr.3 520 kr

Se priset!

Element LVI Kaba2

Element LVI

Kaba2

fr.2 195 kr

Se priset!

Element LVI Yali Parada Plus

Element LVI

Yali Parada Plus

fr.3 589 kr

Se priset!

Du har sett alla 5 produkter