Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Avfuktare för badrum

Med en avfuktare i badrum torkar handdukar snabbt och håller sig fräscha. Dessutom slipper du risken för mögel som hög luftfuktighet i ett utrymme medför. Öka bekvämligheten i ditt badrum med en liten och smidig badrumsavfuktare från vårt kvalitetssäkra sortiment.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från många varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget erbjuder vi avfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av avfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

EchoDry

Echodry är specialiserade på sorptionsavfuktare, som passar i garage, källare och badrum. Varumärket stället höga krav på både funktion och kvalitet. I källare, garage eller badrum kan fukt lätt uppstå när den varma luften från huset möter den kalla luften utifrån. När fukt uppstår kan det skada huset och resultera i dyra reparationskostnader. En avfuktare i badrummet är bra för att undvika fuktskador eftersom det är ett rum där det snabbt bildas mycket fukt. En bonus med en avfuktare i badrummet är att dina handdukar eller blöta kläder torkar snabbt och blir varma och mjuka.

Hitta avfuktare från EchoDry här

Innova

I samband med bad och dusch bildas fukt i våra badrum och eftersom dagens hus är välisolerade, riskerar fukten att stängas inne. Med en luftavfuktare blir du snabbt och enkelt av med fukten och får istället varm och torr luft till ditt badrum. Innovas avfuktare är tack vare sin design lättplacerade och får plats även i de minsta badrummen. Tillsammans med Ahlsell utvecklar och tillverkar Innova luftvärmepumpar, AC & avfuktare med den senaste tekniken och de smartaste funktionerna. Företagets vision är att tillverka ett gediget värmepumpssortiment som klarar påfrestningarna av ett tuffare klimat, som kraftigt sänker uppvärmningskostnaderna och som är en lönsam investering över tid.

Hitta avfuktare från Innova här

Woods

Med en avfuktare från Woods i ditt badrum ökar bekvämligheten och du kan känna dig trygg med att luftfuktigheten inte utgör ett hot mot huset. Woods började tillverka sina avfuktare 1950, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Woods hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Woods står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som avfuktarna använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Hitta avfuktare från Woods här