Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Avfuktare | Badrum

Med en avfuktare i badrum torkar handdukar snabbt och håller sig fräscha. Dessutom slipper du risken för mögel som hög luftfuktighet i ett utrymme medför. Öka bekvämligheten i ditt badrum med en liten och smidig badrumsavfuktare från vårt kvalitetssäkra sortiment.

Badrumsavfuktare - bekvämt och tryggt

En avfuktare i badrummet ger både ökad bekvämlighet och trygghet. Utrymmet blir behagligt att vistas i och risken för mögel kan undvikas. En badrumsavfuktare är ett perfekt tillskott till badrummet, oavsett om det ligger i en villa, en lägenhet eller en sommarstuga.

Ökad bekvämlighet

Ett lagom fuktigt klimat i badrummet ökar dessutom bekvämligheten. Har du någon gång gått in i ett riktigt fuktigt badrum, så känner du igen den där känslan av att helst vilja vända i dörren. Mycket fukt upplevs helt enkelt som obekvämt. Med en avfuktare för badrum kan du få ett lagom fuktigt klimat i badrummet, och det blir behagligare att vistas i rummet. Att handdukarna torkar snabbare är en trevlig bonus, som också ökar bekvämligheten.

Klarar huset fukten?

Hus byggs för att stå emot fukt både utifrån och inifrån. Ventilation ska se till att luft från fuktiga utrymmen transporteras bort huset. Ny fräsch luft ska komma in. Men ibland fungerar inte detta fullt ut, kanske är det utrymme som används som badrum inte lämpat för detta? Med en avfuktare kan du ta bort risken ett fuktigt inomhusklimat medför för resten av huset.

För dig som letar efter en liten avfuktare

Badrumsavfuktarna tillhör de minsta i vårt sortiment. Badrum är ofta små och det kan vara svårt att få plats med en avfuktare. Därför är det naturligt att badrumsavfuktare är små, smidiga och enkla att flytta vid behov.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!