Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Avfuktare för tvättstuga & torkrum

Med en avfuktare torkar tvätt snabbare och du slipper risken det innebär att tillföra fukt i huset eller lägenheten. Du hittar ett brett sortiment med avfuktare för tvättstuga eller torkrum här på Polarpumpen.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från många varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget erbjuder vi avfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av avfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Arctus Nordic

Samtliga av Arctus Nordics produkter är utvecklade för att stå emot och förebygga eventuella skador som kan uppstå som en följd av vårt hårda och omväxlande nordiska klimat. Med hög prestanda, snygg design och innovation hjälper en avfuktare från Arctus Nordic dig att hålla fukten borta samtidigt som den renar luften i ditt hem. Med en avfuktare från Arctus Nordic torkar din tvätt snabbare och du undviker fuktskador som kan uppstå på grund av avdunstande fukt från tyger och kläder.

Hitta avfuktare från Arctus Nordic här

EchoDry

Skydda din tvättstuga eller torkrum med EchoDrys miljövänliga avfuktare. Med en avfuktare i torkrummet torkar tvätten snabbt och skonsamt, samtidigt som den fuktiga luften från den blöta tvätten istället samlas upp. Den fuktiga luften omvandlas till torr och varmt luft som bidrar till kortare torktid. EchoDry erbjuder sorptionsavfuktare som fungerar för alla utrymmen. När man har för fuktigt i huset kan det bildas mögel och svamp som bidrar till en dålig lukt och höga renoveringskostnader. EchoDry avfuktar luften med en teknik som kallas sorption, en teknik som är mer miljövänlig då den inte innehåller något köldmedium.

Hitta avfuktare från EchoDry här

Innova

Håll din tvättstuga borta från överflödig fukt och låt tvätten torka snabbare med hjälp av en avfuktare från Innova. Tillsammans med Ahlsell utvecklar och tillverkar Innova luftvärmepumpar, AC & avfuktare med den senaste tekniken och de smartaste funktionerna. Företagets vision är att tillverka ett gediget värmepumpssortiment som klarar påfrestningarna av ett tuffare klimat, som kraftigt sänker uppvärmningskostnaderna och som är en lönsam investering över tid.

Hitta avfuktare från Innova här

Meaco

Meaco är ett prisbelönat brittiskt företag som erbjuder avfuktare av hög kvalitet för diverse utrymmen och behov i ditt hem. Med en sorptionsavfuktare från Meaco kan du säkerställa en hälsosam luftfuktighet i utrymmen där fukten gärna stiger, som en tvättstuga eller ett torkrum. På Polarpumpen erbjuder vi olika modeller från Meaco anpassade och lämpliga för olika behov, allt från mindre modeller till rejäla industriavfuktare.

Hitta avfuktare från Meaco här

Princess

I Princess sortiment för avfuktare hittar du smarta avfuktare i en stilren och enkel design. Du kan enkelt styra och kontrollera Princess avfuktare genom att ladda ner en app till din Android eller iOS enhet. De gör sig utmärkt för tvättstugan, då de har funktioner som "tvättläge" som är anpassat för att torka just tvätten så effektivt som möjligt.

Hitta avfuktare från Princess här

Woods

Woods började tillverka sina avfuktare 1950, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Woods hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Woods står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som avfuktarna använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Hitta avfuktare från Woods här