Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Avfuktare | Tvättstuga och torkrum

Med en avfuktare torkar tvätt snabbare och du slipper risken det innebär att tillföra fukt i huset eller lägenheten. Du hittar ett brett sortiment med avfuktare för tvättstuga eller torkrum här på Polarpumpen.

För bättre hantering av tvätt

Genom att komplettera tvättningen med en avfuktare kan du torka tvätten snabbare och samtidigt skona känsliga kläder från att slitas i torktumlaren. Med en avfuktare kan du förbättra klimatet i tvättstuga eller torkrum och samtidigt snabba på tiden det tar att få tvätten torr och färdig.

Speciella avfuktare för tvättstuga och torkrum

En avfuktare för torkrum och tvättstuga suger upp den fuktiga luften, tar bort fukt ifrån luften och blåser därefter ut torr och varm luft. Detta gör att din tvätt torkar extra effektivt. Avfuktare för tvättstuga och torkrum måste klara mycket hög luftfuktighet och vara riktigt effektiva de stunder tvätt ska torka. Här hittar du avfuktare som särskilt passar förutsättningarna i tvättstuga och torkrum. Det är kondensavfuktare, eller kylavfuktare som de också kallas, och sorptionsavfuktare med tillräcklig kapacitet för att torka tvätt.

Varför avfuktare i tvättstuga?

I tvättstugan kan det stundtals bli mycket fuktigt. När du hänger fuktig tvätt på tork, måste fukten ta vägen någonstans. Den tas upp i luften. Om det är mycket hög luftfuktighet kan torkningen ta lång tid, och det skapar också en risk för fuktskador, beroende på hur bra den fuktiga luften ventileras ut ur huset. Genom att låta en avfuktare hjälpa till i tvättstugan kan du få tvätten torr rekordsnabbt och samtidigt känna dig trygg med att du inte får fuktproblem någon annanstans i ditt hus.

Varför avfuktare i torkrum?

I ett torkrum är avfuktaren given. Torkrummets enda funktion är att tvätten ska bli torr. Med en avfuktare som omvandlar fuktig luft till torr varm luft blir processen betydligt mer effektiv. Och torkrummet får den hjälp som behövs att bli ett riktigt effektivt torkrum.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!