Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Arctus Nordic | Luftfuktare

På Polarpumpen hittar du luftfuktare från Arctus Nordic som hjälper dig att tillföra fukt och ge en hälsosammare inomhusmiljö.

Tillför mer luft till ditt inomhusklimat

Arctus Nordic skapar produkter som hjälper till att skapa ett hälsosamt inomhusklimat. De har tagit fram produkter som klarar svängningar i i vårt typiska nordiska klimat. I torr luft kan lätt slemhinnor bli torra och infektioner och virus sprider sig lätt. En luftfuktare från Arctus nordic säkerställer att din luft har en normal fuktighetsnivå och fördelar luften jämnt i hela rummet.

Supermist - ultraljudsteknik

Arctus Nordic luftfuktare har en speciell ultraljudsteknik som heter SuperMist. Det innebär att vattenpartiklarna som blåses ut i luften är extremt små, och kan lättare absorberas i luften. Det minimerar också risken att det blir blött på golvet kring fuktaren, eftersom luften tar upp de små partiklarna lättare. Se vår luftfuktare från Arctus Nordic ovan.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!