Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Hihap HE-150GB Ozonrenare
Hihap HE-150GB Ozonrenare
Hihap HE-150GB Ozonrenare
Hihap HE-150GB Ozonrenare
Hihap HE-150GB Ozonrenare
Hihap HE-150GB Ozonrenare

Hihap
HE-150GB Ozonrenare

3500 mg ozonproduktion
Bärbar
Timer
999 kr
Hihap HE-150GB Ozonrenare

HE-150GB Ozonrenare

999 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Hihaps HE-150GB går att använda till flera olika syften. Den har en steriliserande effekt vilket innebär att den effektivt förstör en mängd olika bakterier och virus, och med hjälp av den deodoriserande effekten tar den bort bland annat mögel och röklukt. Maskinen är även bra för avlägsning av pollen, damm och dammkvalster. En ozongenerator har också flera hälsofördelar då den i sin tur också förbättrar syrenivån, renar luften och kan förebygga allergi. HE-150GB kommer i en enkel design som består av högkvalitativa elektroniska delar, en UL-listad fläkt och rostfritt förfilter på enhetens baksida som jobbar för att ta bort stora partiklar.
Hur fungerar egentligen en ozongenerator?
En ozongenerator tar bort dålig lukt genom att ozonet reagerar med de molekyler som ger den dåliga lukten. Inuti maskinen finns det en eller flera plattor som alstrar ozon. HE-150GB har en ozonplatta. Maskinen har även en kylfläns för att minska värmen på ozonplattan. Ozonet bryter ner och neutraliserar de dåliga molekylerna till andra molekylbildningar som inte luktar illa. Ozon är en gas som används för att ta bort lukt, desinficera och rena luft.

Effektiv ozongenerator för bättre inomhusklimat
HE-150GB är en kraftfull och bärbar högkvalitativ ozongenerator. En generator har många användningsområden men de vanligaste områdena är för att ta bort dålig lukt som har skapats av fuktskador, mögel och röklukt från brand. En ozongenerator hjälper även till vid de mer vardagliga problemen som när man vill sanera sin bil från hund- eller röklukt. HE-150GB passar bra för till exempel hemmabruk så som kök och badrum, för fordon och båt och kontor.

Viktigt att tänka på vid användning
Tänk på att ozon är en gas som inte är bra att få i sig och därför ska man inte befinna sig i det rum eller utrymme som man vill sanera. Ett tips är att använda sig utav timern på generatorn, och sedan vänta ytterligare en stund efter avslutad behandling innan man går in i rummet och även vädra för att få ut eventuella biprodukter.

Fler fördelar
- Bärbar
- Sterilisering av bland annat bakterier och virus
- Deodorisering
- Timer
- Låg ljudnivå

Teknisk information

VarumärkeHihap
Art.Nr.HE150GB
FärgSvart
Spänning230 V
Djup175 mm
Höjd205 mm
TimerfunktionJa
Vikt2 kg
Bredd150 mm