Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Ozongenerator för fräschare luft

En ozongenerator hjälper dig att bli av med annars svåråtkomliga dofter som uppstår i samband med mögeltillväxt, brand eller fuktskador.

Få fräschare luft med ozonsanering

En ozongenerator är en form av luftrenare som renar luften från illaluktande dofter, virus, mikroorganismer och sporer med hjälp av ozon. Ozon är ett bra alternativ för dig som effektivt vill komma åt svåråtkomliga och ihållande dofter.

Effektiv metod med goda resultat

Ozongeneratorn använder sig enbart av luft och elektricitet för att producera det ozon som sedan renar din luft från odörer. Ozonet sprids i det utrymme du sanerar och bryter effektivt ner de partiklar som orsakar doften vilket gör ozonsanering till en mycket effektiv och snabbverkande metod.

Ozongeneratorn hjälper dig med att effektivt bli av med dålig lukt, men avlägsnar inte källan till problemet. Om mögeltillväxt eller fuktskador ligger till grund för lukten är det viktigt att du åtgärdar problemet för att dofterna inte ska komma tillbaka.

Lär dig mer om ozongenerator

Vill du lära dig mer om ozongeneratorer och vad de kan göra för dig, vad mer de kan användas till och hur de fungerar? Klicka dig då genast in i vår kunskapsbank, där vi samlat mycket information för dig att ta del av!

» Ozongenerator kunskapsbank
Hihap HE-141D Ozonrenare

Hihap

HE-141D Ozonrenare

7000 mg ozonproduktion

Låg ljudnivå

Timer

1 990 kr

Kampanj

Hihap HE-143 Ozonrenare

Hihap

HE-143 Ozonrenare

Upp till 28 000 mg ozonproduktion

För hög ozonchocksbehandling

Timer

3 495 kr

Kampanj

Du har sett alla 2 produkter