Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation av luftförflyttare

Luta dig tillbaka och njut av att ditt inomhusklimat blir bättre samt får en jämnare temperatur, medans vi installerar luftfförflyttaren för dig. Vi samarbetar med installatörer som har mångårig erfarenhet inom branschen för att arbetet ska bli bra utfört. När du beställer en installation av luftförflyttare, tilldelar vi installationen till en installatör. Installatören kontaktar dig via telefon för att komma överens om en tid för installationen, som passar bra för er båda.

Installation utförs i stora delar av Sverige

Vårt nätverk av installatörer av luftförflyttare är stort och vi kan därför erbjuda dig installation i stora delar av Sverige.

Varumärken som installeras

De varumärken som installeras av installatörerna har de bra kunskap om. Denna installation är anpassad efter luftförflyttaren Airmove 1.1.

Så beställer du en installation luftförflyttare

I samband med att du väljer antal luftförflyttare på produktsidan, väljer du även önskat antal installationer innan produkten läggs i varukorgen.

Pris för installation av luftförflyttare

Det pris du betalar för installation av luftförflyttare, är satt efter kostnaden för utförandet av arbetet. Exakt vad som ingår i installationen kan du läsa om på produktens sida under fliken “Installation”. Behövs det göras något extra som inte ingår i installationen, kan detta oftast lösas mot en extra kostnad.

ROT-avdrag

Beställer du en installation av luftförflyttare med ROT-avdrag, kan du minska kostnaden med 30 % för det utförda arbetet.

För att kunna använda dig av ROT-avdraget, behöver vi följande uppgifter från dig:

Ditt personnummer
Fastighetsbeteckningen på den fastighet där arbetet ska utföras

Skatteverkets förutsättningar för ROT-avdrag behöver även uppfyllas

Garantin påverkas av installationen

Köper du en installation av oss, får du en längre och mer fullständig garanti på produkten. För specifika garantivillkor, se teknisk information på produkten. Vid köp utan installation får du endast en 2 års materialgaranti.