Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Eftermontera ac husvagn och husbil

Eftermontera en AC i husvagnen eller husbilen och få garanterad kyla under sommarens resor. Vi sköter installationen åt dig så att du snabbt och enkelt kan njuta av en sval och bekväm resa.

Kan jag eftermontera AC i husvagn?

Att eftermontera AC i husvagnen eller husbilen är relativt enkelt och ett smidigt sätt att garantera behaglig kyla till en husvagn utan AC i dagsläget. Att montera AC i husvagnen eller husbilen innebär oftast att du lyfter ut takluckan där du sedan placerar din nya luftkonditionering. Du kan också välja att ta hjälp av en expert, om du vill vara säker på att allt blir rätt.

Eftermonterad AC med garanti

Beställer du eftermontering av AC hos oss får du alltid 1 års garanti på installationen och 2 års garanti på din nya AC. Det enda du behöver göra är att transportera ditt fordon till angiven verkstad och delge installatören med nödvändig information, resten sköter vi. I installationen ingår borttagning av befintlig taklucka tillsammans med uppstart av din nya AC.

Läs mer:

Installation av AC till husvagn och husbil

AC för olika utrymmen och behov

Oavsett om du söker en takmonterad AC eller vill montera din luftkonditionering i ett förvaringsutrymme så kan du hitta din modell hos oss. Välj mellan ett brett utbud av högeffektiva och tystgående AC som erbjuder såväl kyla som värme efter dina behov.

Till AC