Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Garo GLB+ 3,7KW Kabel Typ 2 MC Laddbox

Garo
GLB+ 3,7KW Kabel Typ 2 MC Laddbox

Laddar upp till 2 mil/h
Enkel montering
Fast kabel

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

23 900 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Laddboxen är försedd med DC-övervakning, som innebär att din laddbox är utrustad med en DC-brytare som skyddar läckage av likströmmar. GLB 3,7 kW kommer med en inbyggd energimätare som möjliggör en separering mellan elkonsumtionen för ditt hem, och den el som går till laddboxen. För att aktivera lastbalansering behöver dock en extern modbus-energimätare köpas till och installeras i elcentralen.
Smart laddning med GLB+ från Garo

Denna laddbox från GARO är speciellt framtagen för en säker och effektiv laddning av eldrivna fordon i anslutning till din bostad. Det är en mycket effektiv laddbox med stilren design som passar i de flesta miljöer. Laddboxarna från Garo är enkla att använda och erbjuder funktioner som gör laddningen säker.

Säker och smart med lastbalansering

Alla Garo laddboxar är förberedda med lastbalansering, för att anläggningen ska bli så säker som möjligt. Lastbalansering minimerar risken att huvudsäkringar överbelastas när du laddar din bil och gör också att du kan ladda bilen snabbare. Lastbalanseringen optimerar strömmen till laddboxen efter vad som finns tillgängligt genom att ha koll på hur mycket el som används i resten av fastigheten.

Lås och montering

Laddboxen kommer med ett lås för att förhindra att obehöriga kommer åt uttaget. Du kan montera laddboxen både på vägg eller på ett stativ, stolpfäste finns att köpa till som tillbehör.

Fördelar med GLB 3,7kW kabel Typ2 LAN

-Fast kabel på 4,5 m
-Inbyggd energimätare
-Försedd med lås
-Typ2 uttag
-Stilren design

Egenskaper
El
- DC-felskydd: Ja

Teknisk information

VarumärkeGaro
Art.Nr.130584
Tillverkarens Art.Nr.130584
TypLaddbox
DC-FelskyddJa