Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

GARO | Laddbox

GAROs stilrena och anpassningsbara laddningsstationer gör det enkelt för dig att välja smidig och energismart laddning, direkt från hemmet. Minska dina kostnader för din laddning redan idag, med en smart laddbox från GARO.

Om GARO

GARO är marknadsledande inom många produktområden och har sedan start vuxit till en stor aktör inom Norden. Målet är att hjälpa hushåll runt om i världen att leva energismart och hållbart på ett enkelt och njutbart sätt. Stilrena och användarvänliga produkter utvecklas kontinuerligt för att se till så att du kan hitta den lösning som passar bäst för dig.

Laddbox från GARO

En laddbox från GARO är både stilren och fullpackad med innovation och smarta lösningar. Du hittar såväl modulära som smarta och uppkopplade laddboxar för olika behov hos oss. Oavsett fordon eller energibehov kommer du att kunna hitta en laddbox som inte bara passar för dig, utan som också hjälper dig att ta din laddning till en helt ny nivå.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!