Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Sunwind Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk
Sunwind Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk
Sunwind Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk

Sunwind
Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk

Låg ljudnivå
Låg startvind
Tål marin miljö
14 550 kr
Sunwind Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk

Vindkraftverk X400 12V Vindkraftverk

14 550 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Använd klimatet till din fördel med X400. Sunwinds vindkraftverk X400 är ett bra alternativ när man är i behov av strömförsörjning även under den mörka tiden på året. I vårt klimat har vi en ganska jämn tillgång till vindenergi och därför är det smart att utnyttja detta på ett effektivt sätt. Vindkraftverket rekommenderas bland annat till stugor belägna vid kusten eller fjällen men det passar även bra till segelbåten för en jämn elförsörjning vid långseglingar. Hela vindkraftverket är dessutom tillverkat och ytbehandlat för att tåla just marin miljö.
Högeffektivt vindkraftverk
X400 är ett vindkraftverk med mycket hög kvalitet. Den har en uteffekt på 400W vid en vindstyrka på 12,5 m/s och har en startvind på endast 2,5 m/s för laddning. Trots den höga effekten kännetecknas vindkraftverket X400 12V också av en låg ljudnivå och låga vibrationer.

Möjlighet till solpanel för ännu mer energi
Vill du kunna maximera användandet av klimatet i form av både vind och sol, så finns det möjlighet att använda sig utav solpaneler. Den medföljande hybridregulatorn är av den senaste laddtekonolgin och kan även hantera laddning från solpaneler med en maxeffekt på 150W. Regulatorn övervakar laddningen och förhindrar överladdning av batterierna och övervarvning av vindkraftverket. Regulatorn installeras separat och gör inkoppling och service av systemet mycket smidigt. Med den medföljande stoppbrytaren kan man också stoppa vindkraftverket.

Olika komponenter för ett komplett system
Vindkraftverk är en smidig lösning om du vill skapa dig en egen strömförsörjning men för att vindkraftverket ska kunna börja producera ström krävs det att den är ihopkopplad med ett system innehållande regulator och batteri. Det krävs även ett flertal olika komponenter för att åstadkomma ett fungerande operativt system. Det som behövs är:
- Mast (ingår ej)
- Regulator (controller)
- Batterier (ingår ej)
- Elektriska kablar (ingår ej)
- Säkring (ingår ej)
- Utrustning för jordning, kabelsko samt jordkabel med tillhörande jordspett alt kopparplatta, nedgrävd till korrekt markdjup. (ingår ej)

Fler fördelar
- Låg ljudnivå
- Låg startvind
- Tål marin miljö
- Bra för en jämnare elförsörjning
- Möjlighet till solpanel

Turbinen har ett års garanti på alla ingående delar och 3 års reklamationsrätt vid fabrikationsfel. Garantin gäller inte vid felaktig installation, misskötsel, handhavandefel, skador orsakade av omkringflygande bråte, vid extrema väderförhållanden och den gäller inte kringutrustning som batterier och tillbehör.

Dokument

Teknisk information

VarumärkeSunwind
Art.Nr.541150
TypVindkraftverk
Effekt400 W
Vikt7,8 kg
EAN-nr7028640053548