Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Kontakt, Rådgivning, Kundtjänst och reklamation

Vi levererar och installerar i nästan hela Sverige. Varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar!

På den här sidan hittar du öppettider, telefonnummer samt mejladresser till rätt avdelning. Vill du prata med oss, är du mer än välkommen att:


Om du hellre vill, kan du skriv din fråga i formuläret längre ner på sidan.

Vi på Polarpumpen tycker att det är viktigt att du får den hjälp du behöver. Polarpumpen är en online-butik och har ingen fysisk lokal eller möjlighet att ta emot besök på plats. Nedan hittar du en översikt över den kundservice och support vi erbjuder online:

  • Rådgivning inför köp När du vill förbättra uppvärmningen, energibesparingen eller inomhusklimatet i hemmet, kan det behövas lite hjälp på traven. Självklart kostar det ingenting att kontakta oss. Våra säljare är kunniga rådgivare och guidar dig inför ditt köp och hjälper dig att fatta rätt beslut i rätt ordning.

  • Support Vi säljer produkter som är tekniskt komplexa och vilka du som kund förhoppningsvis inte måste köpa särskilt ofta. Därför ser vi till att våra säljare och vår kundtjänst har den kompetens som krävs för att du ska få rätt hjälp och vägledning, när du vill förbättra ditt hus.

  • Digitala hembesök Vi erbjuder digitala hembesök för luftvärmepump, luft-vattenvärmepump, frånluftsvärmepump samt solceller och kommer att kontaktar dig via Google Duo. Första steget är att boka ett digitalt hembesök en dag och tid som passar dig!

  • Kundtjänst och reklamation Här hittar du tips och skötselråd hämtade från våra produktområden. Du hittar också information runt frågor som ofta uppstår efter köp. Vår kundtjänst- och reklamationsavdelning finns för att stötta dig med hjälp efter att handlat hos oss.

  • Begär offert Vill du ha en offert på direkten? Här hittar du offertformulär för det produktområde som passar dig.

Kontaktinformation polarpumpen

Rådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag - Fredag: 8.00 - 17.00

E-post

[email protected]

Kundtjänst och reklamation


Telefon

0770-777 600

Måndag - Fredag:
9.00 - 17.00

Postadress


Adress

Polarpumpen AB
Datavägen 14 A
436 32 Askim

OBS: Vi har ingen fysisk butik på adressen och har inte möjlighet att ta emot kundbesök på kontoret. Om du vill prata med oss, är du välkommen att kontakta oss via telefon.

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.