Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Leverans

När installation beställs samtidigt som värmepump försöker vi alltid att skicka värmepumpen direkt till installatören. Efter beställning blir du uppringd av en installatör för bokning av installationsdatum. Väntetid på installation beror på ort och tid på året.

Leveranstid

  • Om du har beställt installation, skickas värmepumpen till din installatör och installeras efter överenskommelse.
  • Normal leveranstid, utan installation, är 2-5 arbetsdagar (med reservation för slutförsäljning).
  • För beställningsvaror, t.ex. luft-vattenvärmepumpar, gäller varierande leveranstid. Kontakta oss för vidare info angående just din order.
  • På grund av omständigheter som är utanför Polarpumpens kontroll, kan leveranstiden i enstaka fall bli förlängd, exempelvis vid extrem väderlek, hög belastning eller strejk.

Har du några frågor angående leveranstid av den pump, som just du är intresserad av, så tveka inte att höra av dig till oss via mail eller per telefon. Vid eventuell försening kontaktar vi dig och du har då rätt att häva köpet kostnadsfritt.

Var godset skadat vid leverans? Se Reklamation

Paket

Leverans sker med Posten till närmaste Posten utlämningsställe.

Läs om fraktkostnad för paket

Pallgods

Leverans av pallgods sker direkt till angiven leveransadress. Det är viktigt att du i dina kunduppgifter anger ett telefonnummer, där du lätt kan nås under dagtid.

Normalt görs ett försök att köra ut godset. Utkörning sker vardagar mellan 08:00 och 16:00. Finns ingen mottagare på plats levereras godset till närmaste Posten utlämningsställe för avhämtning. Ny utkörning kan beställas via transportören till en extra kostnad som debiteras av transportören.

Läs om fraktkostnad för pallgods