Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Leverans

När installation beställs samtidigt som köpt produkt försöker vi alltid att optimera leveransen av gods satt i relation till vald produkt och installation, se villkor / förutsättningar för just din produkt.

Förutsättningar för leverans av olika typer av varor

Leveranstid

  • Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar. (med reservation för slutförsäljning).
  • För vissa produkter, som t.ex. solceller, gäller varierande leveranstid.
  • På grund av omständigheter som är utanför Polarpumpens kontroll, kan leveranstiden i enstaka fall bli förlängd, exempelvis vid extrem väderlek, hög belastning eller strejk.

Har du några frågor angående leveranstid av den produkt, som just du är intresserad av, så tveka inte att höra av dig till oss via mail eller per telefon.

Vid eventuell försening kontaktar vi dig och du har då rätt att häva köpet kostnadsfritt.

Förbokning

Vid förbokning kan inte vi garantera att varan kommer att levereras och vi kan endast ange en ungefärlig leveranstid. Vid förbokning finns inte varan ännu på vårt lager, så skulle det bli problem med tillverkning eller leverans m.m. så kan vi åberopa Force Majeure.

Vid förbokning av en artikel i kombination med installation, bokas installation upp först när artikeln är tillgänglig, enligt aktuell väntetid för installation. Vi har vid köptillfället ingen möjlighet att utlova vilken väntetid det är för installation när artikeln väl finns att tillgå.

Fraktskador

Var godset skadat vid leverans? Se fraktskador

Paket

Leverans sker med PostNord till närmaste utlämningsställe.

Läs om fraktkostnad för paket

Pallgods

Leverans av pallgods sker direkt till angiven leveransadress. Godset lämnas alltid på närmaste plats, som är framkomlig för transportörens fordon. Det är viktigt att du i dina kunduppgifter anger ett telefonnummer, där du lätt kan nås under dagtid.

Som kund ansvarar du för att informera om var godset ska lastas av. Saknas information om var kund önskar att godset placeras, utser föraren en lämplig plats.

Normalt görs ett försök att köra ut godset. Utkörning sker vardagar mellan 08:00 och 16:00. Finns ingen mottagare på plats levereras godset till närmaste utlämningsställe för avhämtning. Ny utkörning kan beställas via transportören till en extra kostnad som debiteras av transportören.

Läs om fraktkostnad för pallgods