Fujitsu värmepump och luft-luftvärmepumpar

Certifierad återförsäljare av Fujitsu nordenanpassade värmepumpar

Fujitsu utvecklar luft-luftvärmepumpar speciellt för det nordiska klimatet, som ger hög effekt i låga utomhustemperaturer. Med speciella funktioner och ett genomtänkt sortiment finns det en Fujitsu luft-luftvärmepump för alla.

Polarpumpen är certifierad återförsäljare av Fujitsus nordiska värmepumpar. Våra Fujitsu värmepumpar kommer från Sveriges generalagent och är anpassade för Nordens klimat.

» Läs mer om Fujitsu luft-luftvärmepump
» Få 5 års totalgaranti
» Styr din Fujitsu värmepump via AirPatrol mobil-styrning
» Läs mer om aktuella kampanjer för luft-luftvärmepumpar från Fujitsu

Fujitsu
Alla produkter i denna kategori

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

"Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Valle, rådgivare.
0770-777 600
info@polarpumpen.se
Telefontid vardagar 8-17

Särskilt tåliga i låga temperaturer!

Fujitsu har länge tillverkat speciella luft-luftvärmepumpar för vårt nordiska klimat. I utvecklingen av sina luft-luftvärmepumpar har Fujitsu utgått från vad nordiska kunder önskar sig. Detta har gett ett spännande sortiment med både små, superstarka och snygga luft-luftvärmepumpar.

För ökat välbefinnande

En luft-luftvärmepump från Fujitsu är inte bara en värmepump. Fujitsus maskiner dig rätt temperatur vare sig du önskar extra värme eller svalka. Dessutom får ditt hus renare luft, bättre luftcirkulation och vid behov en längre luftfuktighet.

Hög effektivitet

Fujitsu menar att det går att räkna med att få ungefär fyra gånger sin investering i avkastning. Avkastningen utgörs av minskade uppvärmningskostnader.

Speciellt för nordiska klimat

Fujitsu är experter på marknadens stora utmaning att kontinuerligt ta fram bättre och mer lämpade luftvärmepumpar för vårt nordiska klimat. En värmepump ska klara av att värma även när det är riktigt kallt ute. Fujitsus luftvärmepumpar ger generellt värme ner till en temperatur på -30°C utomhus.

Fujitsu Arctic Family

Serien Fujitsu Arctic består av luft-luftvärmepumpar med kompressorer av olika styrkor, som alla är tystgående och ger bra besparingsmöjligheter. Inverterfunktionen låter luft-luftvärmepumparna arbeta steglöst och tillåter på så vis största möjliga besparing. Fujitsu har utvecklat en innovativ värmekabel och kompressorvärmare, som gör att seriens utedeler klarar riktigt kalla vintrar mycket bättre än andra i övrigt jämnbördiga, luftvärmepumpar på marknaden.

Fujitsu LM SLIM

Fujitsu LM SLIM är ett kompakt kraftpaket. Innedelen är endast 27 cm hög och passar bra över dörrar och fönster. Samtidigt ger LM SLIM en imponerande effekt. Den ger nästan 3 kW värme vid -25°C och har en garanterad värmedrift ned till -30°C.

Fujitsu LM SLIM är luft-luftvärmepumpen för dig som vill ha en liten luft-luftvärmepump som verkligen levererar i det nordiska klimatet. Med det förmånligt låga priset får du mycket luft-luftvärmepump för pengarna.

Fujitsu LF

Fujitsu LF är den starkaste luft-luftvärmepumpen på marknaden. Den har en värmekapacitet på hela 9,1 kW och dessutom ett avancerat luftflöde som ger en utomordentlig spridning av värmen. Med inverterdrift anpassar luft-luftvärmepumpen automatiskt hur mycket värme den ger. Naturligtvis har den även luftkonditionering, luftrening, underhållsvärme och smarta funktioner som ekonomi- och sömnläge. Fujitsu 18 LF är luft-luftvärmepumpen för dig som behöver mycket värme.

Fujitsu 18 LF

Fujitsu LTCN

Fujitsu LTCN är den bästa luft-luftvärmepumpen på marknaden i låga temperaturer. Det har Energimyndigheten testat. Fujitsu LTCN ger 4,45 kW värme vid -15°C och 3,5 kW värme vid -25°C. Samtidigt har Fujitsu LTCN fått hela tre priser för sin snygga design. Fujitsu LTCN är luft-luftvärmepumpen för dig som vill ha en riktigt snygg luft-luftvärmepumpen, men också vill få ut mycket värme, när det verkligen behövs.

Fujitsu 12 LTCN

Fujitsu LVCN Golv

Många föredrar en golvmodell, då designen påminner om ett vanligt element och lättare smälter in i hemmiljön. Ljudet från luft-luftvärmepumpen hamnar dessutom längre från örat och kan därför upplevas som lägre. Fujitsu LVCN Golv är en mycket effektiv golvmodell, som inte kompromissar med effekten. Du får 4 kW värme vid -15°C och 3 kW värme vid -25°C.

5 års garanti

Du får 5 års totalgaranti, om du bestämmer dig för att Fujitsu är det rätta valet för dig. Detta gäller under förutsättning att du även köper din installation via Polarpumpen.

Styr din Fujitsu värmepump via mobil med AirPatrol!

Vill du ha kontroll över din värmepump och värmen i ditt hus eller din fritidsbostad även när du inte är på plats? Med AirPatrol sms-styrning eller wifi-styrning kan du styra din Fujitsu luft/luft-värmepump och få pumpens senaste inställningsstatus genom en enkel app på din smartphone (Android / iPhone /Windows). Går även att styra med vanliga SMS.

Läs mer om olika typer av mobil-styrning