0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Samsung luft-luftvärmepumpar

Samsung har utmärkta luft-luftvärmepumpar i sitt sortiment. Som i alla sina produkter satsar Samsung på hög kvalitet och avancerad teknik även när det gäller luftvärmepumpar. Samsung har en lång erfarenhet av konsumentprodukter, så som vitvaror, TV-apparter och smartphones. Nu erbjuder de också smarta luftvärmepumpar.

Med Samsung Easy får du en modell som är utvecklad för vårt Nordiska klimat med en garanterad värmedrift ner till -25 grader och behovsstyrd avfrostning.

Läs mer om Samsung Easy 9

Samsung

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Samsungs luft-luftvärmepumpar

Samsungs sortiment består av högkvalitativa luft-luftvärmepumpar, som ger dig en hög effektivitet och modern teknik i en snygg förpackning. Luft-luftvärmepumparna kännetecknas av Samsungs höga standard och inkluderar en rad innovativa och smarta lösningar, som marknadens smidigaste underhållsvärme - du kan ställa in vilken inomhustemperatur du vill ned till 8°C.

Luftvärmepump anpassad för Nordiskt klimat

Samsungs värmepumpar är en serie högklassiga klimatanläggningar anpassade för vårt Nordisk klimat. Detta innebär att de kyler på sommaren och värmer på vintern, så du på ett enkelt sätt kan ha en lagom inomhustemperatur året om.

Samsung Easy 9 energiklassad för Norden

Effektiv och prisvärd

Samsungs luftvärmepumpar har hög värmeeffekt och bra SCOP-värden, vilket gör att de passar lika bra till det lilla kontoret som till den stora villan. Väljer du Samsung Easy får du underhållsvärme för hela fritidshuset och dessutom en driftsäker värmekälla vid sträng kyla.

Fördelar med Samsung värmepump

  • Luftrening
  • Steglös tempraturkontroll
  • Behovsstyrd avfrostning
  • Energiklassad för Nordiskt klimat
  • Enkel/snygg design
  • 5 års garanti

Om Samsung

Samsung är ett sydkoreanskt företag som idag huvudsakligen verkar inom elektronik branschen, men även inom kemi, finans och en rad andra branscher. De är exempelvis mycket välkända för sina mobiltelefoner och tv-apparater.

Företagsnamnet betyder tre stjärnor på koreanska. Företaget startade 1938 och arbetade då med livsmedel och exporterade koreanska livsmedel till grannländerna. Företaget tog sig in i elektronikbranschen först i slutet av 60-talet. Idag är Samsunggruppen en av världens största företagsgrupper. Företagets vision är: "Inspire the World, Create the Future".