Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Premium-installation LV

ilvp-inb
ilvp-inb

Premium-installation LV

Artikelnummer: ilvp-inb
  • Komplett installation
  • Gäller hela Sverige
  • Möjlighet till ROT-avdrag
Läs gällande villkor

* Obligatoriska fält

Tillgängligt

Beskrivning
Detaljer

Du köper installation inne på varje luft-vattenvärmepump.

Premium installation Luftvattenvärmepump

En premium-installation är ett installationspaket för dig som hellre låter ett proffs ordna med allt. I denna installationstjänst bär installatören in din nya värmepump till den plats där den ska installeras, och ser till att den kopplas upp mot ditt befintliga system.

En elektriker kommer att finnas på arbetsplatsen för att säkra att maskinerna får rätt spänning. När installationen är färdig och du har fått instruktioner om produkten tar installatören med sig din gamla elpanna eller värmepump och kör den till en återvinningsplats.

El-installation ingår

Vid köp av en premium-installation av luftvattenvärmepump ingår elinstallation. I denna tjänst kommer en elektriker att finnas vid installationstillfället och se till att både utomhusdel och elpatron får rätt matning. Inkopplingen sker mot befintlig elcentral och mot lediga säkringar. Behöver du hjälp med ytterligare elektriskt material går det bra att göra upp detta direkt med installatören.

5 meter köldmedierör ingår

Det ingår 5 parmeter köldmedierör i priset för våra installationer, skulle du behöva ytterligare rörmeter går det utmärkt att köpa till detta av installatören. Kostnaden är ca 500 kr/m och omfattar annat material, så som täckkanal, styrkabel och eventuellt köldmedie.

ROT-avdrag för värmepumpsinstallation

Vid en värmepumpsinstallation har du möjlighet att utnyttja rotavdraget. Du betalar ett lägre pris redan från början för installationen och vi på Polarpumpen står för kontakten med Skatteverket. Det är ditt ansvar att ha koll på att du uppfyller kraven på rotavdrag.

Läs mer om ROT-avdrag

Hur köper jag installationen?

Du kan lägga till installationen på alla våra luft-vattenvärmepumpar, som den här installationen passar till.

Till produkter

Teknisk Information

Övrig data    
Allmänt

Allmänt

Rotavdrag   Möjlighet till 30 % - gör ditt val!1
Polarpumpen behöver ditt personnummer och din fastighetsbeteckning.
Tillstånd   Kund ansvarar för att alla nödvändiga tillstånd finns.2
Fotnoter

Fotnoter

1För ROT-avdrag behöver Polarpumpen ditt personnummer och din fastighetsbeteckning. Om Skatteverket inte beviljar hela eller delar av den preliminära skattereduktionen som Polarpumpen AB dragit av, har Polarpumpen AB rätt att efterfakturera det belopp som Skatteverket inte beviljat. Läs mer om vad som gäller för ROT-avdrag här!

2Polarpumpen förutsätter att du som kund har alla nödvändiga tillstånd för att installationen ska kunna utföras. Skulle en tredje part efter installationen komma med krav om demontering av anläggningen, frånsäger sig Polarpumpen alla eventuella kostnader som uppstår i samband med demontering eller åtgärd av fasad. Alla dessa kostnader efterfaktureras dig som kund.

Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag - Torsdag kl. 8.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 17.00

Andra som har tittat på produkten har också tittat på