Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Mitsubishi Luft-vattenvärmepumpar

Med en Mitsubishi luft-vattenvärmepump kan du på ett smidigt sätt varma upp hela huset. En luft-vattenvärmepump tar värme från uteluften via utdelen och transporteras till innedelen. När du väljer att investera i en luft-vattenvärmepump sparar du både tid, pengar och miljö. På Polarpumpen har vi stor kunskap och kompetens om luft-vattenvärmepumpar och med ett stort nätverk har vi lyckats att gör många villaägare nöjda! Hos oss hittar du både luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi Electric och Mitsubishi Heavy industries. Läs mer

Mitsubishi
mitsubishi-heavy-industries

Med våra luft-vattenvärmepumpar sparar du både pengar, energi & miljö!

En luft-vattenvärmepump arbetar tillsammans med husets vattenburna uppvärmningssystem, det vill säga radiatorsystem eller golvvärme. Den vattenburna uppvärmningen har många fördelar om man exempelvis jämför med luftburen. Den vattenburna värmen hindras inte av stängda dörrar som den luftburna värmen gör. Vatten som värmts upp håller även värmen bra.

Spara energi med din luft-vattenvärmepump

Beroende på vilken uppvärmning du har idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 70% med en luft-vattenvärmepump. Kontakta oss gärna på 0770-777 600 för att få hjälp med vilken luft-vattenvärmepump som passar bäst för dina förutsättningar.

Naturlig energi

Med hjälp av ett fläktaggregat utvinner luft-vattenvärmepumpen värme från uteluften som överförs till golvvärme, radiatorer och varmvatten inomhus. Eftersom luft-vattenvärmepumpen hämtar värme från naturen, är den även ett bekvämt val då du slipper fylla på ved, pellets eller olja. Luft-vattenvärmepumpen fungerar bra vid så väl sommarhetta som minusgrader.

Hus med Mitsubishi luft-vattenvärmepump

Utnyttja Rot-avdrag vid installation av luft-vattenvärmpump!

När du installerar en luft-vattenvärmepump har du som privatperson rätt till 30% i rot-avdrag. Rotavdraget är max 30% av totala arbetskostnaden. Arbetskostnaden innebär det arbete som utförs av installatör, det vill säga inte material - och resekostnader i samband med installationen. Läs mer om rot-avdrag här

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric är ett världsledande förtag som blanda annat är verksamma inom värmepumpar och luftkonditionering. Företaget grundades år 1870 av Yataro Iwasaki i Japan och idag finns det över hela världen. De har ingenjörer som arbetar kontinuerligt med att utveckla deras värmepumpsystem. Luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi Electric hittar du här.

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries är ett japanskt multinationellt företag som grundades 1934. Mitsubishi Heavy Industries är verksamma inom ingenjörsvetenskap och elektronisk utrustning. De tillverkar bland annat luftfartygskomponenter, luftkonditionering, fordonsdelar, truckar, hydraulisk utrustning, verktygsmaskiner, rymdfarkoster och mycket mer. Luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi Heavy Industries hittar du här.

Luft-vattenvärmepumpens fördelar

  • Enkel att installera
  • Klarar både husets värme- och varmvattenbehov
  • Kräver inget ingrepp på din tomt
  • Billigare än bergvärme
  • Flexibel lösning
  • Energieffektiv
  • Elpatroner ( tillför extra värme)