0770-777 600, måndag-fredag 8-17

NIBE luft-vattenvärmepumpar

NIBE luft-vattenvärmepumpar är tillverkade med det svenska klimatet i fokus. Hos oss hittar du ett brett utbud av NIBE:s luft-vattenvärmepumpar. Du hittar säkert en som passar just dina behov!

Mer om NIBE luft-vattenvärmepumparOlika modeller för olika behovEnkel och smidig styrning

NIBE
Alla produkter i denna kategori

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid måndag-fredag 8-17

Efterfråga offert på NIBE luft-vattenvärmepump

Vi säljer idag endast NIBE:S värmepumpar via offert. Efterfråga en offert via vårt offertformulär, så får du förslag på luft-vattenvärmepumpar som passar dig.

System och installation

Kort information om fastigheten

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält

Luft-vattenvärmepumpar för Norden

NIBE är ett svenskt företag och de har länge tillverkat olika sorters värmepumpar. Detta ger företaget en gedigen kunskap om vad som fungerar i det svenska klimatet och NIBE lägger stort fokus på att tillverka luft-vattenvärmepumpar med lång hållbarhet.

Olika modeller av NIBE luft-vattenvärmepumpar

Du hittar en rad olika luft-vattenvärmepumpar från NIBE här i vår butik.

NIBE Split (AMS)

NIBE Split är en split-modell, vilket innebär att den har köldmedium mellan innedel och utedel. Split-modeller riskerar inte att frysa sönder vid strömavbrott. NIBE Split har en inverterkompressor och en speciellt utvecklad inomhusdel.

NIBE Split finns i följande modeller:

NIBE AMS 10-8NIBE 10-12

NIBE F2030

NIBE F2030 är en luft-vattenvärmepump med vatten mellan utedel och innedel. Detta är NIBE:s enklaste och därmed också billigaste modell. Samtidigt innehåller den gott om smarta tekniska lösningar och kvalitetskomponenter från NIBE.

NIBE F2030 finns i följande modeller:

NIBE F2030-7NIBE F2030-9

NIBE F2040

NIBE F2040 är en mer avancerad modell. Luft-vattenvärmepumpen har inverterkompressor och uppnår också den högsta energiklassen med A+++. NIBE F2040 kännetecknas samtidigt av NIBE smarta tekniska lösningar och dess komponenter håller en mycket hög kvalitet.

NIBE F2040 finns i följande modeller:

NIBE F2040-8NIBE F2040-12F2040-16

Valfri NIBE-innedel till NIBE F2030 och F2040

Du väljer själv vilken innedel du vill ha till luft-vattenvärmepumpen. I första hand behöver du bestämma hur mycket varmvatten som behövs i hushållet. Generellt, brukar den mindre storleken räcka, men om ni har badkar eller duschar mycket och ofta, kan det vara idé att välja den större modellen. Du behöver också ta ställning till om enheten ska kopplas nedtill eller upptill, och om du vill ha kylfunktion – något som endast fungerar ihop med NIBE F2040.

Välj mellan innedelarna:

Modell Volym VVB Koppling NIBE Uplink BBR-anpassad Kyla
VVM 310 270 liter toppen ja ja ja
VVM 320 206 liter toppen ja ja nej
VVM 325 206 liter botten ja ja nej

Användarvänlig färgdisplay

Det är enkelt att ha koll på uppvärmningen och ändra inställningar med NIBE:s färgdisplay, som har både enkla menyer och lättolkade symboler. Med NIBE:s display kan du enkelt anpassa uppvärmningen, så att huset värms efter dina önskningar. Ibland kan man vilja öka bekvämligheten, och vid andra tillfällen kan extra besparing få stå i fokus.

NIBE:s styrenhet:

  • lättolkade menyer
  • tydliga symboler
  • lätt att ändra inställningar
  • enklare installation
NIBE:s färgdisplay är enkel och tydlig

Användarvänlig färgdisplay med NIBE luft-vattenvärmepump.

Internetstyrning med NIBE Uplink

NIBE Uplink är numera standard i NIBE:s nya luft-vattenvärmepumpar. Internetuppkopplingen erbjuder dig större möjlighet att få koll på din uppvärmning. NIBE Uplink Bas ingår från början och du kan själv välja att uppgradera till en av premieumtjänsterna "Historik" eller "Ändra Inställningar".

Med NIBE Uplink Bas får du:

  • aktuell status
  • översikt på uppvärmningen
  • en del historik
  • e-mail vid driftsstörning
Mer koll på uppvärmningen med NIBE Uplink

Få ytterligare kontroll över din uppvärmning med NIBE Uplink

Om tillverkaren NIBE

NIBE tillverkar värmepumpar utifrån visionen att "skapa hållbara energilösningar i världsklass". Idag är NIBE en global koncern, med en omsättning på 11 miljarder kronor. Koncernen fokuserar på tre olika områden, som utvecklar produkter både för hem, fastigheter och industri. Luft-vattenvärmepumpar är alltså bara en del av det NIBE arbetar med.

NIBE grundades redan 1949 av Nils Bernerup under namnet Backer Elektro-Värme. Detta låg i Sösdala i Småland. Efter några år grundade Bernerup även NIBE-verken i Markaryd. Dagens NIBE Industrier AB bildades 1980, efter att en grupp anställda köpt Backe Elektro-Värme AB och NIBE-verken.