Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Attefallshus AB

Polarpumpen AB i samarbete med Attefallshus AB

Publicerat: 2015-02-17

Attefallhusparken

Polarpumpen AB inleder ett rikstäckande samarbete med Attefallshus AB. Attefallshus AB levererar attefallshus- och friggebodslösningar över hela Sverige. Vi på Polarpumpen har nu fått förtroendet att leverera våra luftvärmepumpar som det självklara alternativet för uppvärmning och kylning till deras hus.

Utvecklingen med de nya attefallshusen är spännande, och det är kul att få vara med på Attefallshus AB:s resa., förkunnar Polarpumpens VD Martin Gerre.

Funderar du på ett attefallshus med det lilla extra så ska du titta närmare på www.attefalls.se. De kan verkligen det här med komplementbostadshus och har många spännande saker på gång.

Luftvärmepump till attefallshus

Luftvärmepumpen är på många sätt ett självklart uppvärmningsalternativ för den som bygger ett attefallshus. Till låga driftskostnader kan du få både uppvärmning, luftkonditionering och underhållsvärme. På så vis, kan du få det riktigt bekvämt i ditt nya attefallshus, samtidigt som du värnar om miljön genom den låga energikonsumtionen.

Vi är mycket stolta över att Attefallshus AB har valt att samarbeta med oss runt miljövänlig och ekonomisk uppvärmning av sina attefallshus.

Hitta luft-luftvärmepumpar för attefallshus här!