Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Pool & spabad

En pool i trädgården står högt upp på mångas önskelista. Tänk att kunna ta ett dopp, direkt när andan faller på. På Polarpumpen hittar du produkter som gör drömmen enkel.
Vi erbjuder exempelvis poolvärmepumpar, som ser till att poolen har en härlig temperatur, till låga omkostnader. I denna kategorin hittar du också spabad, pooltak och poolrobotar. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och koppla av.Läs mer

Förverkliga drömmen om en pool i din trädgård. Vi erbjuder produkter som gör drömmen enkel. Varma bad till låga omkostnader och enklare underhåll. Läs mer

Populära produkter inom pool

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida

Fördelar med spabad

  • Du kan bada året runt.
  • Bra mot värk i leder och muskler.
  • Renar kroppen och njurarna.
  • Hjälper mot sömnlöshet.
Läs mer

Kunskapsbanken

Vill du veta mer om pool och spabad? Inom varje område har vi en kunskapsbank, där du kan läsa på om just den sortens produkt. Vill du veta mer om poolvärmepumpar, spabad eller kanske poolrobotar?

Poolvärmepumpar Spabad Poolrobotar

Smarta produkter för din pool

Vill du ha en härligt varm och välmående pool i din trädgård? Här hittar du en rad praktiska produkter som kan göra livet enklare för dig som poolägare. Mer tid till bad och mindre tid till underhåll. Dessutom är omkostnaderna låga.

Poolvärmepumpar

Som experter på värmepumpar har vi naturligtvis även poolvärmepumpar i vårt sortiment. Poolvärmepump är det vanligaste sättet att värma en pool. De är mycket energieffektiva och tar värme från luften, som sedan komprimeras och används för att värma upp poolvattnet. Tack vare värmepumpstekniken kan poolvärmepumpen ge flera gånger så mycket värme, jämfört med ren elvärme. På så vis kan du njuta av härligt varma dopp i poolen, med gott samveta.

Till poolvärmepump

Poolrobotar

Vi erbjuder också poolrobotar. En poolrobot dammsuger din pool på smuts, helt automatiskt. Den gör rent din pool, och du får tid över till annat. Låter det skönt? En poolrobot är verkligen det optimala tillbehöret för livsnjutaren!

Till poolrobot

Pooltak

Pooltaket fyller många funktioner. Det behåller värmen i poolen, så du kan förlänga badsäsongen och sänka omkostnaderna för uppvärmning. Det skyddar poolen mot smuts, löv och regnvatten. Dessutom hindrar det att barn och djur ramlar i vattnet. Pooltaket är med andra ord ett nästan helt nödvändigt tillbehör för poolen.

Till pooltak

Spabad och utespa

Njut av härliga bad med ett utespa i trädgården. Våra spabad är anpassade för svenskt klimat och kan stå utomhus året runt. Njut av ett varmt, avkopplande bad, oavsett årstid. Våra spabad håller en mycket hög standard och erbjuder många funktioner för att du ska kunna anpassa badet efter dina aktuella önskemål.

Till spabad

Vi erbjuder produkter till poolen från följande varumärken: