Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,3 m Poolpaket
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,3 m Poolpaket
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,3 m Poolpaket
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,3 m Poolpaket
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,3 m Poolpaket

Bestway
Steel Pro MAX Rund 4,3 m Poolpaket

Lättmonterad
Dekorativt mosaiktryck
Storlek 427 x 107 cm
3 745 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Beskrivning

Med Steel Pro MAX får du en lättmonterad och härlig pool att svalka dig i under varma sommardagar. Poolen monteras enkelt på en plan yta i trädgården och har en stabil och rostfri stålram som gör att den har en hållbar konstruktion.
Montering på 20 minuter
Med denna ovanmark pool får du samma nöje som med en riktigt pool men slipper allt jobb med bygg och bygglov. Med hjälp av anvisningarna bygger man först ihop ramen som sedan kommer funka bra som stabilt räcke för både vuxna och barn. Efter ramen så trär man i poolduken för att sedan kunna börja fylla upp poolen med vatten. Monteringen tar endast 20 minuter och du behöver inga verktyg. Tack vare ett FrameLink-system, som är specialgjutna förstärkta T-anslutningar för att förhindra korrosion av metall, får du en pool som håller i många år.

Enkel att tömma
Efter säsong kan du med hjälp av dräneringsventilen snabbt och enkelt tömma ut vattnet för att sedan kunna fälla ihop poolen för att kunna plocka undan den när den inte längre ska användas. Med ventilen som ingår kan du smidigt koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang för att kunna leda bort vattnet dit du önskar.

Allt du behöver i ett komplett paket
Förutom själva poolen som kommer tillverkad i DuraPlus™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet, ingår också ett poolöverdrag som skyddar mot löv och annan oönskad smuts. Till poolen kommer också ett filterpumpspaket och en säkerhetsstege. Med filterpumpen ingår också en utbytbar filterpatron som kontrollerar bakterietillväxten. Patronen är enkel att rengöra och för att behålla maximal prestanda rekommenderas rengöring av patronen varannan vecka. Säkerhetsstegen är byggd med en stabil metallram och kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn kan klättra i poolen utan övervakning.

Fler fördelar
- Endast 20 minuters montering
- Stabil konstruktion
- Komplett paket med allt du behöver
- Enkel att tömma

Teknisk information

VarumärkeBestway
Art.Nr.56950
RengöringFilterpump
FärgVit
UtförandeOvanmark
Garanti6 månader
BelysningNej
MaterialDuraPlus, PVC Plast, Rostfritt stål
SerieSteel Pro MAX
FormRund
TypPool
SortOvan mark
Spänning230 V
Djup1070 mm
Längd4270 mm
Vikt52,3 kg
Bredd4270 mm
Volym13030 l
EAN-nr6942138983135