Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,88 m Poolpaket
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,88 m Poolpaket
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,88 m Poolpaket
Bestway Steel Pro MAX Rund 4,88 m Poolpaket

Bestway
Steel Pro MAX Rund 4,88 m Poolpaket

Montering på 20 min
Högkvalitativa material
Storlek 488 x 122 cm
5 425 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Beskrivning

Med Steel Pro MAX får du en lättmonterad och härlig pool att svalka dig i under varma sommardagar. Poolen monteras enkelt på en plan yta i trädgården och har en stabil och rostfri stålram som gör att den har en hållbar konstruktion.
Enkel montering på endast 20 minuter
Denna pool bygger du snabbt och smidigt ihop utan verktyg på endast 20 minuter. Med hjälp av anvisningarna bygger man först ihop ramen som sedan kommer funka bra som stabilt räcke för både vuxna och barn. Efter ramen så trär man i poolduken för att sedan kunna börja fylla upp poolen med vatten. Tack vare ett FrameLink-system, som är specialgjutna förstärkta T-anslutningar för att förhindra korrosion av metall, får du en pool som håller i många år.

Enkel att tömma
Efter säsong kan du med hjälp av dräneringsventilen snabbt och enkelt tömma ut vattnet för att sedan kunna fälla ihop poolen för att kunna plocka undan den när den inte längre ska användas. Med ventilen som ingår kan du smidigt koppla dräneringsventilen till en trädgårdsslang för att kunna leda bort vattnet dit du önskar.

Komplett poolpaket
Förutom själva poolen som kommer tillverkad i DuraPlus™, ett 3-skikts förstärkt material med en polyesternätkärna inkapslad mellan två skikt av PVC-material, vilket ger överlägsen styrka och hållbarhet, ingår också ett poolöverdrag som skyddar mot löv och annan oönskad smuts. Till poolen kommer också ett filterpumpspaket och en säkerhetsstege. Med filterpumpen ingår en utbytbar antimikrobiell filterpatron som kontrollerar bakterietillväxten. Patronen är enkel att rengöra och för att behålla maximal prestanda rekommenderas rengöring av patronen varannan vecka. Säkerhetsstegen är byggd med en stabil metallram och kan säkras i uppfällt läge för att förhindra att barn kan klättra i poolen utan övervakning.

Fler fördelar
- Stabil konstruktion
- Komplett paket med allt du behöver
- Enkel att tömma
- Endast 20 minuter monteringstid

Teknisk information

VarumärkeBestway
Art.Nr.5612Z
RengöringFilterpump
FärgVit
UtförandeOvanmark
Garanti6 månader
BelysningNej
MaterialDuraPlus, PVC Plast, Rostfritt stål
SerieSteel Pro MAX
FormRund
TypPool
SortOvan mark
Spänning230 V
Djup1220 mm
Längd4880 mm
Vikt64,32 kg
Bredd4880 mm
Volym19480 l
EAN-nr6942138983388