Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
AquaHeat By Gullberg Jansson Nova XT 4x10 Pooltak
AquaHeat By Gullberg Jansson Nova XT 4x10 Pooltak
AquaHeat By Gullberg Jansson Nova XT 4x10 Pooltak

AquaHeat
By Gullberg Jansson Nova XT 4x10 Pooltak

134 900 kr
AquaHeat By Gullberg Jansson Nova XT 4x10 Pooltak

AquaHeat By Gullberg Jansson Nova XT 4x10 Pooltak

134 900 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Nova - serien är exklusiva pooltak med kanalplast eller klarplast, som passar alla standardpooler med eller utan poolsarg. Perfekt för dig som vill ha ett barnsäkert pooltak och samtidigt minska dina uppvärmningskostnader och skydda poolen mot regn och smuts. Pooltaket är stilrent och stadigt med en låg takhöjd, med gott om rum att simma och bada under. Välj till förlängningsskenor för att ha möjlighet att skjuta taket förbi hela poolen, när det exempelvis är extra varmt och soligt.
Bättre isolering med kanalplast

Vi erbjuder pooltak med både klarplast eller kanalplast. Våra Nova ST-modeller har 6 mm dubbelsidigt kanalplast i polykarbonat och passar dig som vill ha ett naturligt insynsskydd med bättre isoleringsförmåga. Plasten är UV-behandlad på båda sidor vilket gör att livslängden blir längre och missfärgning av pooltaket motverkas - ett smart val för minskat underhåll!

Minska uppvärmningskostnaden

Att investera i ett pooltak ger mer pengar till plånboken men är också vänligt mot vår miljö. Pooltaket behåller stor del av värmen från vattnet och från solens strålar vilket gör att poolen kräver 30-40% mindre uppvärmning. En solig dag kan solstrålarna värma poolen upp till 8 grader.

Barnsäkert & låsbart pooltak

Med den automatiska sektionslåsningen blir hanteringen av pooltaket enkel och smidig. När du låser eller låser upp en sektion så följer de andra sektionerna automatiskt med när pooltaket skjuts fram och tillbaka på skenorna. Det gör att du sparar tid och slipper låsa/låsa upp en sektion i taget. Tack vare att sektionerna inte är sammanhakade i varandra kan du exempelvis välja att bara öppna mitten. När pooltaket är stängt behövs nyckel för att låsa upp det, vilket också gör att taket är barnsäkert*. Skjutdörren monterar du på valfri sida, det som passar din pool bäst.

Skjut undan pooltaket med förlängningsskenor

Förlängningsskenor är ett måste när du vill ha mer plats och kunna njuta av soliga och varma dagar utan tak över huvudet! Genom att montera extra förlängningsskenor behöver du inte känna dig begränsad med ditt pooltak, du kan skjuta pooltaket förbi hela poolen upp till 3,2 meter. Njut av sköna dagar och få mer plats till bad och lek.

Fler fördelar:
-Sänker uppvärmningskostnaderna
-Garanti: 3 års materialgaranti.
-Skyddar mot löv, insekter m.m.
-Minimerar underhållning av pool
-Förlänger badsäsongen
-Barnsäkert
-Extra platta skenor
-Automatisk sektionslåsning


*Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt bärighet för snö. Alla pooltak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. Snölasten för särskilt breda pooltak över 5 meter i bredd (yttermått) för endast vissa pooltaksmodeller kan dock understiga 45 kg/m2.

Teknisk information

VarumärkeAquaHeat By Gullberg & Jansson
Art.Nr.pta-nxt-410