Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Mspa Spabad

Mspa uppblåsbara spabad är marknadens mest prisvärda spabad med hög kvalitet. Välj bland flera olika varianter med olika storlekar, funktioner och pris. Våra säljare svarar gärna på dina frågor, och hjälper dig välja rätt modell: <a href="tel:+46770777600">0770-777 600</a>.

Mspa uppblåsbara spabad

Mspa erbjuder ett brett sortiment med uppblåsbara spabad, där fokus i tillverkningen är avkoppling och komfort. Oavsett vilken typ av sysselsättning du har på dagarna, kan det vara behövligt med avkoppling då och då. Ett varmt bubblande bad med massagestrålar kan förhoppningsvis få dig att slappna av lite extra.

Välj din stil och form

Vill du koppla av en vardagskväll efter jobbet? Eller kanske bjuda hem vänner och familj på helgen? Mspa har uppblåsbara spabad som passar alla, välj bland olika funktioner och storlekar från 550 - 1200 liter. Alla spabad är dessutom unika i form och färg, en del har spexiga linjer eller trä-inspirerat utseende. Vilken stil passar dig bäst?

Att tänka på vid köp av uppblåsbart spa

Installationen för ett uppblåsbart utespa är mycket enkel och det kräver ingen fast installation. Spabadet blåser upp sig själv och det tar ca 10 minuter, sedan är det bara att fylla med vatten. Det du däremot behöver förbereda är att se över platsen där spabadet ska stå. Ett spabad väger runt 1000 kg när det är fyllt med vatten, så det är mycket viktigt att platsen där det ska stå klarar tyngden.

Underlag spabad

Alla uppblåsbara spabad från Mspa är utrustade med en isolerad bottenplatta för att skydda mot kyla från marken, men också gnagare eller liknande. För att minska uppvärmningskostnaderna ytterligare rekommenderar vi även att isolera marken. I en del spabad ingår isolerlock och i andra behöver det köpas till. Det är också ett bra skydd för både smuts, regn men framför allt bibehålla värmen i vattnet.

Underhållning av uppblåsbart spabad

Grumligt och smutsigt vatten lockar inte någon att bara i. Mspa uppblåsbara spabad kräver inte mycket underhåll, men det finns några rekommendationer vi råder att följa. Vattnet behöver bytas ut ca 3-4 gånger per år med bra skötsel där emellan. Kontrollera ph värdet minst en gång i veckan, på så sätt fungerar kloranvändningen optimalt. Det gör du med vattentest, som bara tar någon minut.

Mspa tillbehör

Vi erbjuder ett brett sortiment med tillbehör till ditt utespa, allt från klorrengöring till uppblåsbar bar. Tillbehör som spafilter, isolerlock, rengörings startpaket-kit är nödvändiga och underlättar underhållet av både vattnet och spabadet. Andra tillbehör som uppblåsbar bar, komfortpaket eller sittdynor maximerar upplevelsen av spabadet och ger en lyxig känsla.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!