Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Pooler

Vem drömmer inte om att ha en egen pool? Tänk att få njuta av ett perfekt tempererat bad, när helst andan faller på. I vårt sortiment av pooler, hittar du lätt en pool som passar i just din trädgård.

Det blir allt vanligare med pool i Sverige. Allt fler väljer att installera en egen pool i trädgården. Det är inte konstigt. Att ha en egen pool är bekvämt. Man kan njuta av bad, utan att man måste packa in alla i bilen och åka iväg till en överfull badplats. Och man kan bada hela sommaren, inte bara den där veckan man har råd att ta sig till varmare breddgrader.

Polarpumpen har ett brett sortiment av pooler

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett varierat sortiment av pooler. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Gutepool

De handtillverkade poolerna från Gutepool är gjorda av glasfiber, ett material med mycket hög tålighet och lång hållbarhet. En pool i glasfiber går att reparera och få som ny även efter många års användning. En pool från Gutepool utgör därmed ett bra val för dig som gillar att konsumera med hållbarhet i tanken och som vill ha en pool i allra högsta kvalitet. Gutepool är ett familjeägt företag som har tillverkat pooler sedan 2009. Inspirerade av Gotlands sagolika natur designar Gutepool sina pooler med omtanke för kund och behov. Allt för att du ska kunna hitta den modell som passar perfekt för dig. Gutepool erbjuder såväl stora som små pooler, och har även mindre terrasspooler i sitt sortiment.

Hitta pooler från Gutepool här

Swim & Fun

Swim & Fun är det prisvärda varumärket inom pool som riktar sig till den prismedvetna barnfamiljen. Allt för dig som vill ha en pool hemma i trädgården, till en billig investering. Njut av härliga svalkande bad eller ägna sommaren åt vattenlek med en pool från Swim & Fun. Swim & Fun är en marknadsledande distributör för pool och pooltillbehör i Norden. Deras fokus är att erbjuda produkter som barnfamiljer har råd med. Swim & Fun är ett företag som alltid hittar nya sätt att utveckla nya och innovativa koncept för trädgårdspool och övriga pooltillbehör.

Hitta pooler från Swim & Fun här