Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Gre Pool

Gre är en av Europas ledande tillverkare av pooler med över 50 års erfarenhet inom branschen. På Polarpumpen hittar du pooler från Gre i olika storlek och design, så att du enkelt kan hitta rätt svalkande lösning för dig och din familj.

Fördelar med en pool från Gre

Poolerna från Gre är utvecklade för att placeras ovan mark. En av de främsta fördelarna med en pool som placeras ovan mark är att de blir billigare i pris eftersom du slipper allt grävarbete som krävs för en nedgrävd pool. Med en pool ovan mark får du dessutom större frihet ifall du vill ta med dig poolen i en flytt, eller om du av andra anledningar behöver ändra placeringen av poolen efter den initiala monteringen.

Mångsidiga pooler med plats för alla

Oavsett om du har en stor trädgård eller en liten gräsplätt är det nu möjligt för dig att njuta av skön svalka i sommar. En ovan mark pool är ett smidigt alternativ för dig med begränsad plats, eller för dig som vill ha möjligheten att packa ner din pool när säsongen är slut. Du får stor frihet för litet utrymme, samtidigt som du sparar tid och pengar på monteringen.

Om Gre

Gre startades för över 80 år sedan, och har sedan dess kommit att bli en av Europas ledande pooltillverkare. Gre gör det enkelt för dig att hitta en pool som passar dina behov, oavsett om du söker en liten modell för de minsta barnen eller är ute efter en stor familjepool med plats för många.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!