Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,8
Delbetalning med Svea

Olika sorters poolskydd, pooltäckning och pooltak

Vi erbjuder flera olika sorters sätt att skydda din pool. Vilken sort passar dig? Vill du ha ett lyxigt pooltak eller ett prisvärt och enkelt poolskydd?

Pooltak

Ett lyxigt pooltak ger dig allra mest fördelar. Pooltaket bidrar nämligen till uppvärmning under soliga dagar och du har möjlighet att bada i skydd av pooltaket, när vädret inte riktigt är det bästa. Pooltaket är dessutom mest estetiskt tilltalande och praktiskt att använda.

Till pooltak

Poolskydd

Poolskydd finns i många olika varianter. De mer avancerade är mycket smidiga att använda och täcker poolen på ett mycket säkert sätt. Sen finns det också enklare varianter, som flyter på poolvattnet, som ger väldigt mycket poolskydd för pengarna; perfekt för dig som vill ha en lyxig pool i trädgården men inte har möjlighet att betala så mycket.

Till poolskydd

Tänk på att...

Välj säker pooltäckning om du har barn i trädgården. Drunkning är den vanligaste dödsorsaken bland barn. Ett barn försvinner snabbt under ytan och kan ofta inte ens få upp huvudet en stund för att skrika på hjälp. Barn kan också drunkna även i grunda pooler. Med rätt poolskydd med lås, kan du känna dig trygg med att barnen inte kan komma åt poolen annat än under uppsikt.