Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

AquaHeat Pooltak och poolskydd

Investera i ett pooltak som passar dig och dina behov. Välj bland Aquaheats olika modeller, oavsett om du vill ha ett högt eller lågt pooltak med klarplast eller kanalplast.

Prisvärda pooltak med UV-skydd

Aquaheat erbjuder högkvalitativa och prisvärda pooltak med snygg design. Pooltaken är utrustade med paneler med UV-skydd och har robusta konstruktioner som ger en lång livslängd.

Fördelar med pooltak

Genom att investera i ett barnsäkert och låsbart pooltak från Aquaheat slipper du oroa dig för att barnen ska trilla i poolen när du inte är hemma. Pooltaken är enkla att öppna och stänga, och skyddar poolen mot smuts och orenheter.

Låt poolskyddet sänka dina kostnader

Ett pooltak som pooltäckning är snyggt och ser lyxigt ut men fungerar också som en extra uppvärmningskälla. Med solens uppvärmning och taket som isolerar värmen under kalla nätter kan du minska dina elkostnader för uppvärmning. Temperaturen i vattnet höjs och det blir en behaglig temperatur utan höga uppvärmningskostnader.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!