Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Vi hjälper dig med installation av spabad

Anlita våra experter för en korrekt installation, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Vi erbjuder installation av spabad i stora delar av landet.

Välj installation till spabad

Om du vill köpa spabad av oss, har du alltid möjlighet att välja att köpa med elinstallation, i de fall då en elinstallation kan behövas. Nedan hittar du information om vår installation av spabad, som du enkelt köper till inne på spabaden.

Rådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag–fredag 08.00–17.00

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy

Hur beställer jag installation?

Inne på varje produkt kan du testa av vi erbjuder installation för ditt postnummer. Sedan är det bara att välja till installation med eller utan rot. Du är också välkommen att kontakta våra säljare på 0770-777600, om du vill ha hjälp eller vill ställa någon fråga runt installationen.

Till produkter

Vi har ett rikstäckande nätverk

Vi har ett rikstäckande nätverk

Polarpumpen har ett rikstäckande nätverk av certifierade installatörer runt om i nästan hela landet.

Anlita en elmontör

Vid installation av spabad krävs en certifierad elmontör enligt lag för vissa moment. I vår standardinstallation är det just detta som ingår. Du får hjälp med alla de där känsliga momenten, som man inte får utföra själv.

Hur får jag spabadet på rätt plats?

Det finns möjlighet att beställa specialtransport med kranbil, för att få spabadet till rätt plats i trädgården. Kontakta våra säljare på 0770-777600för mer information.

Kan jag utnyttja ROT-avdraget?

Skatteverket tillåter tyvärr inte rotavdrag vid installation av spabad.

Om att installera Spabad

Vill du veta mer om allt runt att installera spabad? Vi vår kunskapsbank går vi igenom alla detaljer runt spabadsinstallation, placering, förberedning av underlag och annat du kan tänkas behöva ha koll på.

Läs mer:

Att installera spabad