Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Vi hjälper dig med installation av spabad

Om du vill köpa spabad av oss, har du alltid möjlighet att välja att köpa med elinstallation, i de fall då en elinstallation kan behövas. Nedan hittar du information om vår installation av spabad som du enkelt köper till inne på spabaden. Anlita våra experter för en korrekt installation, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Vi erbjuder installation av spabad i stora delar av landet.

Standard-installation av spabad

Vi erbjuder alltid standardiserade installationer, så även för spabad. Standardinstallation innebär att är allt som ingår tydligt specificerat. Detta för att både du och el-installatören ska ha full koll på exakt vad som ingår. Ta reda på vad som ingår i vår standardinstallation för spabad.

Hur beställer jag installation av spabad?

Inne på varje produkt kan du testa om vi erbjuder installation för ditt postnummer. Sedan är det bara att välja till installation med eller utan rotavdrag. Du är också välkommen att kontakta våra säljare på 0770-777600, om du vill ha hjälp eller vill ställa någon fråga kring installationen.

» Till produkter

Anlita en elmontör för installation av spabad

Vid installation av spabad krävs en certifierad elmontör enligt lag för vissa moment. I vår standardinstallation är det just detta som ingår. Du får hjälp med alla de där känsliga momenten, som man inte får utföra själv.

Hur får jag spabadet på rätt plats?

Det finns möjlighet att beställa specialtransport med kranbil, för att få spabadet till rätt plats i trädgården. Kontakta våra säljare på 0770-777600för mer information.

Kan jag utnyttja ROT-avdraget för installation av spabad?

Skatteverket tillåter tyvärr inte rotavdrag vid installation av spabad.

Installation Spabad

Leveranstid 2-4 veckor

Material installation - Spabad

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 2 produkter