Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Installation solceller

Vi erbjuder installation av solceller på ett stort antal orter i mellersta och södra Sverige, men utökar hela tiden vårt nätverk av projektledare, solcellsexperter och certifierade montörer. För att du som kund ska känna dig trygg med att din solcellsinstallation blir korrekt utförd och för att säkerställa den kvaliteten som vi eftersträvar, säljer vi enbart solceller med installation. På så sätt kan vi garantera att du får en installation av någon som verkligen kan. När installationen är utförd via våra samarbetspartners ger vi dessutom 10 års installationsgaranti.

Installera solceller

De montörer som vi använder oss av vid installering av solcellspaneler är alla certifierade och sätter stor ära i att följa de lagar samt regler som ställs. Samtliga montörer har dessutom genomgått utbildning och uppfyller våra högt uppsatta krav på kunskap, säkerhetsmedvetenhet och hantverksskicklighet. Dessa krav ställer vi naturligtvis även på de elektriker som vi samarbetar med för att slutföra installationen. För att säkerställa att solcellsanläggningen installeras korrekt, dokumenterar vi varje steg genom hela genomförandet. En säker installation, av högsta kvalitet, genomförd under säkra förhållanden kan vi därför alltid garantera dig.

Detta ingår i Polarpumpens standardinstallation för solceller

Varför installera solceller genom oss?

När du väljer att köpa och få din solcellspanel installerad av oss kan du alltid känna dig trygg med att allt blir korrekt utfört, då vi alltid använder samma beställningsprocess.

  • Rådgivning, kontakta oss för personlig rådgivning, under samtalet kommer vi fram till vilka förutsättningar och önskemål som finns..
  • Offert, efter rådgivningen tas en offert fram över vad vi kommit överens om.
  • Order, när offerten är accepterad av dig som kund läggs en order och vi planerar inför själva installationen.
  • Ansökningar, vi vägleder dig genom hela processen med alla ansökningar som behövs.
  • Installation, montörerna kommer på överenskommet datum för att installera och kommer dokumentera alla steg genom hela installationen.
  • Driftsättning, efter installationen kommer elbolaget hem till dig och byter ut din elmätare. Därefter är det solcellsanläggningen redo att startas igång.

Läs mer om hur det går till att köpa solceller här.