Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Köpa solceller

Att köpa solceller är ett stort beslut som ger en direkt påverkan på din ekonomi. Vi på Polarpumpen vill göra det enkelt för dig som vill köpa solceller, därför erbjuder vi helhetsentreprenad till alla våra kunder för att hjälpa till hela vägen från köp till efterkoll. För att säkerställa att allt går rätt till och att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av solcellspanelerna, har vi alltid en arbetsprocess som vi utför i samband med alla köp av solceller.

Kolla vad solceller kostar att köpa till din villa:
Solcellskalkyl

Boka personligt möte

När du skickar in dina kontaktuppgifter via vårt formulär för rådgivning kommer vår solcellsexpert Jens att kontakta dig, i syfte att boka in en tid för rådgivning. Under rådgivningen kommer vår solcellsexpert att ställa frågor om fastighetens förutsättningar, lyssna på dina önskemål, svara på frågor och visa olika alternativ. Allt för att kunna skapa en så skräddarsydd lösning som möjligt, som gör det enklare för dig att köpa solceller.

Få personlig rådgivning av oss:
Personlig rådgivning

Offert

Efter mötet kommer solcellsexperten Jens att ta fram en offert för solceller, baserat på vad som framkommit under rådgivningen. I offerten kommer allt överenskommet att specificeras. Den kommer då att ligga som grund inför ditt beslut att köpa solceller.

Naturligtvis är du alltid välkommen att skicka in en offertförfrågan för solceller till oss utan att ha ett första rådgivande möte med oss. Självklart är din offertförfrågan icke bindande och helt kostnadsfri.

Skicka in din offertförfrågan redan idag:
Offertförfrågan

Order

När vi kommit överens om offerten läggs en order, dvs själva köpet av solceller ska utföras. Att köpa solceller kan du som kund själv enkelt göra i vår solcellskalkyl. Men självklart kan även vi lägga ordern åt dig om du hellre föredrar detta.

När ordern är lagd kommer vi tillsammans att börja planera inför själva installationen av solcellerna, där bland annat datum då vi ska komma och installera solcellerna bestäms.

Installation

När det är dags för att installera solcellerna och de certifierade montörerna anländer är de mycket väl informerade och förberedda på vad som ska blivit överenskommet. Alla certifierade montörer vi använder uppfyller våra högt ställda krav på kunskap säkerhetsmedvetenhet och hantverksskicklighet.

Läs mer om hur en installation går till:
Installera solceller

Viktigt att tänka på

Alla villor skiljer sig åt och har olika förutsättningar, därför är det alltid bra att rådgöra med oss innan du köper dina solceller. På så sätt kan du alltid säkerställa att du verkligen får den mest optimala lösningen för dig och din villas behov och förutsättningar.

Ring oss på 0770-777 600, så hjälper vi dig!