Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Steg för steg - så gör du
Välj produkter, lägg order, boka installation
Börja spara energi direkt!

Köpa solceller

Att köpa solceller är ett stort beslut som ger en direkt påverkan på din ekonomi. Vi på Polarpumpen vill göra det enkelt för dig som vill köpa solceller, därför erbjuder vi helhetsentreprenad till alla våra kunder för att hjälpa till hela vägen från köp till efterkoll. För oss är det viktigt att säkerställa att allt går rätt till och att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av solcellspanelerna; därför har vi en arbetsprocess som vi utför i samband med alla köp av solceller.

Hur vill du köpa solceller?

Hos oss finns det flera vägar fram till en egen solcellsanläggning - allt från att gå direkt på rådgivning med våra solcellsexperter till att ta plocka ihop ett eget solcellspaket.

Så här kan du köpa solceller:

Plocka ihop ditt eget paket
Vi har färdiga solcellspaket eller enskilda solpaneler som gör det både enkelt och ekonomiskt för dig att köpa solceller. Välj själv det paket eller de paneler som passar för ditt tak.
Offert
Naturligtvis är du alltid välkommen att skicka in en offertförfrågan för solceller till oss. Självklart är din förfrågan icke bindande och helt kostnadsfri. Skicka in din offertförfrågan redan idag!

Order

Våra färdiga solcellspaket kan du köpa direkt, på övriga lösningar sker försäljningen via offert, där du kan köpa direkt via offerten. Vill du ha hjälp att lägga ordern, kan vi självklart lägga hjälpa dig även med detta. Ring oss på 0770-777 600 så hjälper våra rådgivare dig!

När ordern är lagd kommer vi tillsammans att börja planera inför själva installationen av solcellerna och kommer överens om datum för installation.

Installation

När det är dags att installera solcellerna, är de certifierade montörerna väl informerade och förberedda på vad som ska blivit överenskommet. Alla våra certifierade montörer uppfyller våra högt ställda krav på kunskap, säkerhetsmedvetenhet och hantverksskicklighet.

Läs mer om installation:

» Installation av solceller

Viktigt att tänka på

Alla villor skiljer sig åt och har olika förutsättningar. Därför är det alltid bra att rådgöra med oss innan du köper dina solceller. På så sätt kan du säkerställa att du verkligen får den mest optimala lösningen för dig och din villas behov och förutsättningar.