Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Växelriktare

En växelriktare eller inverter som det också kallas, behöver du till dina solceller för att kunna omvandla likströmmen från solcellerna till växelström. Här hittar du växelriktare med effekt från 4 kW till 17 kW. Vi är alltid noga när vi väljer ut varumärken, för att säkra upp att du som kund verkligen får god kvalitet för pengarna. I dagsläget erbjuder vi växelriktare från varumärken som Fronius, SMA och SolarEdge.

Polarpumpen har ett brett sortiment av växelriktare för solpaneler

Vi vill göra det enkelt för dig som ska investera i solceller, och vill därför erbjuda ett brett sortiment av växelriktare i olika prisklasser. Valet av växelriktare är viktigt för att du ska kunna producera solel bekymmerfritt. Beroende på vilken effekt du behöver eller vilket märke du väljer att köpa, kan pris på växelriktare variera i stort men ligger vanligtvis på runt 15 000 - 33 000 kr.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Fronius

Fronius har varit engagerade inom solenergi sedan 1992. Idag har de etablerat sig på marknaden och erbjuder ett brett sortiment av produkter som genererar och lagrar energi från förnybara källor, som växelriktare, energimätningssystem m.m. Visionen är att energiförsörjningen ska bestå av 100% förnybara energikällor, genom att ständigt se till att förnybar energi genereras och lagras genom nya teknologier och lösningar.

Hitta växelriktare från Fronius här

SMA

SMA är specialister inom förnybar energi och jobbar tillsammans med kunder och partners för att få mer människor att använda en grönare självförsörjande energi. Idag har dem mer än 3000 anställda runt om i världen och i över 30 år har SMA:s lösningar hjälpt hundratusentals privata kunder och företag att använda självförsörjande energi med hjälp av deras produkter.

Hitta växelriktare från SMA här

SolarEdge

Solar Edge etablerades på marknaden 2006 när de utvecklade sin DC - optimerade växelriktare. Växelriktaren förändrade hur strömmen omvandlades i solcellsanläggningen, och samtidigt som strömmen maximeras, kunde energikostnaden för anläggningen minimeras. Idag har SolarEdge ett brett sortiment av växelriktare och optimerare och är globalt ledande inom smart energitekonlogi. De har ett stort fokus på innovation och skapar smarta produkter och lösningar för framtida utveckling.

Hitta växelriktare från SolarEdge här