Mitsubishi Kazan 35 Extreme - Tidigare modell

llm-kz-35

Mitsubishi Kazan 35 Extreme - Tidigare modell

Artikelnummer: llm-kz-35
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
  • Värmer 20m² - 170m²
  • Känner av var i rummet du är
  • Italiensk design

15900 kr

Från 327 kr/månad

Detaljer

Höstens stora nyhet 2017 - toppmodellen Mitsubishi Kazan Extreme

Mitsubishi Heavy Industries presenterar nu sina nya modell Kazan Extreme, där Italiensk design möter japansk kvalitet.

Kazan Extreme

Mitsubishi Kazan Extreme har Mitsubishi Heavy Industries egna DC-PAM twin-rotary kompressor, vilket gör att den passar perfekt i vårt nordiska klimat och presterar bra i extremt tuffa miljöer. Den är också testad vid -35 grader. Därför är just namnet Kazan väldigt passande, då namnet betyder vulkan och är namnet på den kalla, ryska huvudstaden i delrepubliken Tatarstan i Sibirien.

Attraktiv och väldesignad

Den italienska designbyrån Tensa s.r.l, i Milano, har framgångsrikt fokuserat på att hitta en attraktiv design till den europeiska marknaden. Kazan är med sin italienska design en tidlös modell som passar in i vilket elegant rum som helst. Med sin definierade mjuka form och rundade kurvor skiljer sig denna produkt från andra luft-luftvärmepumpar. Kazan ger ett harmoniskt helhetsintryck och en känsla av hög kvalitet.

Kazan luft-luftvärnmepump

Utrustad med smart Human Sensor

Kazan är utrustad med smart Human Sensor, vilket innebär en avancerad IR-skanning av rummet. Human Sensorn analyserar temperaturen i rummet, söker temperaturskillnader och känner av drag och kyla. Human Sensorn uppfattar också var i rummet du befinner dig, vilket skapar ytterligare komfort.

human sensor

Trådlös fjärrkontroll

Kazan kommer med en trådlös fjärrkontroll som används för att smidigt styra inställningar som temperatur, fläkthastighet, värme eller kylning. Kontrollen har en användarvänlig design med stora och tydliga knappar. På fjärrkontrollen finns många viktiga fördelar som miljöinställningar, vilket gör det möjligt att spara energi. Det finns också en veckotimer som kan ställas in efter egna önskemål och när det behövs för din bekvämlighet.

Användarvänlig fjärrstyrning

Kazans inomhusdel kan göras ännu mer användarvänlig med en Wifi-enhet. Detta ger dig möjligheten att styra din Kazan luft-luftvärmepump med din smartphone eller surfplatta. Anläggningen går att styra via både WiFi, KNX och sms. Oavsett om du är hemma eller på språng är kontrollen av din luft-luftvärmepump bara ett knapptryck bort!

Tillbehör för att fjärrstyra Kazan hittar du här

En luft-luftvärmepump med många bekväma funktioner

Kazan är en energibesparande luft-luftvärmepump konstruerad för att kunna erbjuda praktiska funktioner. Funktioner hos Kazan är "roll-back”, som återställer anläggningen till samma värden som den hade vid installation och “LED-Brightness”, som gör att du kan välja att sänka eller stänga av driftljusen på innedelen. Kazan har även ett tyst-driftläge för utomhusdelen och en veckotimer-funktion för ökad bekvämlighet.

Trådlös fjärrkontroll till luft-luftvärmepumpen Kazan

Fläktläge

Om du bara vill cirkulera luften i ditt hus kan du välja att använda fläktläget. Det gör Mitsubishi Kazan utan att den värmer, kyler eller avfuktar luften. Detta är ett mycket effektivt sätt att värma ditt hus om du har en annan värmekälla som exempelvis kakelugn eller vedkamin. På max fläkt drar Mitsubishi Kazan mindre än 30 W/h.

Luftrening med jonisering

Mitsubishi Kazan har den senaste tekniken av luftrening. Det effektiva joniserings filtret fångar upp och oskadliggör partiklar såsom damm, pollen, mögel och bakterier. Filtret använder sig av negativa joner, en vanlig teknik i luftrenare och luft-luftvärmepumpar, för att avlägsna lukter, skadliga gaser och mycket små partiklar.

Låg ljudnivå

Kazan har också ett tyst läge med minimala ljudnivåer, vilket med fördel kan väljas när du sover. Detta kan du enkelt ställa in via fjärrkontrollen.

Veckotimer

Du kan ställa in Kazan på ett veckoschema som den sedan följer automatiskt. Detta gör att du kan spara energi och på så sätt dra ner driftskostnaden under de timmar du befinner dig någon annanstans än i hemmet, exempelvis på jobbet. Kazan sänker då temperaturen automatiskt under de timmar du har ställt in att du inte är hemma. Värmen höjs sedan automatiskt lagom till att du kommer hem.

Fördelar med Kazan

• Mycket tystgående
  • Jonisering
  • Italiensk design
  • Twin-rotary kompressor
  • Human sensor
  • 10°C-funktion
  • Roll-back-funktion
  • LED-brightness
  • Veckotimer
  • 5 års heltäckande garanti (vid driftsättning av Polarpumpens installatör.)
OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt
Produkttyp Luft-luftvärmepump
Märke Mitsubishi-Heavy
Releaseår 2017
Innedel Designad innedel
Funktioner
  • Underhållsvärme
  • Låg ljudnivå
  • Bäst luftrening
Garanti 5 års totalgaranti (Gäller privatkunder, och under förutsättning att installation köps av Polarpumpen. Annars 2 års materialgaranti.)
Värme
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan värma, vid optimala förhållanden.
Läs mer
170
Kvadratmeter (Min.) Minsta antalet kvadratmeter värmepumpen beräknas kunna värma.
Läs mer
20
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 6.6
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 4.3
Kapacitet (Min.) När man ska värma ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 0.8
Totalförbrukning (Max. / Nom. / Min.) Så mycket energi förbrukar värmepumpen vid olika situationer.
kW - / 0.9 / -
Arbetsområde utomhustemperatur (kallast / varmast) Mellan dessa utomhustemperaturer kan värmepumpen producera värme med värmepumpsteknik.
°C -35 / +46
Energimärkning värme Produktens Energimärkning vid uppvärmning. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
SCOP SCOP-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong i den mellersta zonen.
Läs mer
5.1
COP (+7°C ute, +20°C inne) COP-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar. Detta är standardvärdet för luft-luftvärmepumpar.
Läs mer
4.78
Kapacitet / tillförd effekt (-7°C ute, +20°C inne) kW 3.60
Kyla
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 4.3
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 2.5
Kapacitet (Min.) När man ska kyla ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 0.9
Energimärkning kyla Produktens Energimärkning vid luftkonditionering. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
SEER SEER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong.
Läs mer
9.2
EER EER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, vid specifika förhållanden.
Läs mer
4.49
Utomhusdel
Modell SRC35ZSX-SA-1
Vikt kg 43
Dimensioner höjd mm 640
Dimensioner bredd mm 871
Dimensioner djup mm 290
Ljudtrycksnivå dB(a) 38/47
Luftström m³/h 2160
Inomhusdel
Modell SRK35ZSX-S-1
Vikt kg 13
Dimensioner höjd mm 305
Dimensioner bredd mm 920
Dimensioner djup mm 220
Ljudtrycksnivå dB(a) 19-26-35-41
Luftström m³/h 300-834
El
Strömförsörjning Ø, V, Hz 1-fas, 230V
Rekommenderad säkring A 10
Elförsörjning till pumpen Utedel
Köldmedium
Köldmedium typ Vilken sorts köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
R410A
Köldmediemängd Hur mycket köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
g 1450
Köldmedierör (Max / Min) Hur långa köldmedierören kan vara.
Läs mer
m 25 / 3
Köldmedierör max höjdskillnad Hur stor höjdskillnad värmepumpen och köldmedierören klarar.
Läs mer
m 15
Köldmedierör utan påfyllning Värmepumpen är förfylld med köldmedium för en viss längd på rör. Vid längre rör måste kylteknikern fylla på med extra köldmedium.
Läs mer
m 15
Installation

Standardinstallation för luft-luftvärmepump

Beställ en standard-installation till din luft-luft

Genom att anlita en kompetent installatör till din luft-luftvärmepump, får du ut mer av din investering. Med en korrekt installation får du ut maximal effekt och undviker problem och onödigt slitage.