Panasonic Trippel Multi Split

llp-3e

Panasonic Trippel Multi Split

Artikelnummer: llp-3e
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
Aircondition
Kyler och avfuktar upp till 150m² (3X50m²)
Tre innedelar fördelar luftflödet bättre.

29900 kr

Från 516 kr/månad

Detaljer

Panasonic Trippel Split - Med hela tre innedelar!

Fördelar med Panasonic Trippel Multi Split

• Jämn temperatur i hela huset
  • En stark och relativt tyst utedel till tre innedelar
  • Rumsanpassning av temperaturen
  • Ger härlig och en behaglig kyla på sommaren

Jämn temperatur

Med en Panasonic Trippel Multi Split kommer du enkelt kunna ha en önskad temperatur i ditt hem. Det är i många hem svårt att få önskad temperatur på alla våningsplan - men med en Panasonic Trippel Multi Split görs det enkelt. Detta fungerar då de tre innedelarna styrs individuellt - även om de är kopplade till samma utedel. På så sätt får du den önskade temperaturen på varje våning - och en jämn inomhustemperatur. Till varje innedel medföljer även en fjärrkontroll.

Stark och nätt utedel

För att klara av att försörja tre innedelar krävs en stark utedel. Utedelen CU-3E18PBE klarar enkelt att försörja tre innedelar och har ett SEER-värde (SCOP-värde vid kyldrift) på hela 7..00. Maxkapaciteten är 7.30 kW som fördelas jämnt över de olika innedelarna.

Installation av din Panasonic Trippel Multi Split?

Kontakta oss på 0770-777 600 för mer information om installation av din Panasonic Trippel Multi Split.

OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt
Produkttyp Luft-luftvärmepump
Märke Panasonic
Garanti 2 års totalgaranti (under förutsättning att installation köps av Polarpumpen. Annars 2 års materialgaranti.) För att garantin ska gälla måste medföljande värmekabel vara monterad.
Kyla
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 7.3
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 5.2
Kapacitet (Min.) När man ska kyla ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 1.8
Energimärkning kyla Produktens Energimärkning vid luftkonditionering. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
A++
SEER SEER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong.
Läs mer
7
EER EER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, vid specifika förhållanden.
Läs mer
4.33
Utomhusdel
Modell CU-3E18PBE
Vikt kg 71
Dimensioner höjd mm 795
Dimensioner bredd mm 875
Dimensioner djup mm 320
Ljudtrycksnivå dB(a) 47 / 46
Inomhusdel
Modell CS-E9QKEW
Vikt kg 10
Dimensioner höjd mm 295
Dimensioner bredd mm 870
Dimensioner djup mm 255
El
Strömförsörjning Ø, V, Hz 230
Rekommenderad säkring A 16
Köldmedium
Köldmedium typ Vilken sorts köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
R410A
Köldmediemängd Hur mycket köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
g 2640
Köldmedierör max höjdskillnad Hur stor höjdskillnad värmepumpen och köldmedierören klarar.
Läs mer
m 15
Till Tekniker
Anslutning köldmedierör (gas, vätska) tum 3/8 | 1/4
Påfyllning Hur mycket köldmedium som behövs vid påfyllning.
Läs mer
g/m 20
Installation

Standardinstallation för luft-luftvärmepump

Beställ en standard-installation till din luft-luft

Genom att anlita en kompetent installatör till din luft-luftvärmepump, får du ut mer av din investering. Med en korrekt installation får du ut maximal effekt och undviker problem och onödigt slitage.

Så beställer du installation

Vill du ha hjälp med installation, väljer du till det smidigt här på produktsidan.

Ovanför köpknappen kan du välja om du vill ha installation.

Tekniska data

Allmänt

Rotavdrag   30 % möjligt via val1
Polarpumpen behöver ditt personnummer och din fastighetsbeteckning.
Tillstånd   Kund ansvarar för att alla nödvändiga tillstånd finns.2

Arbete

Utedelens placering meter från marknivå max 1,5
Innedelens placering cm från innertaket minst 5-10, beroende på modell
  meter från golv max 3
Håltagning(/ar) (per innedel) trä, tegel (ej bränt) eller leca 1 (max tjocklek: 30 cm)3
betong, eternit, puts eller timmer Nej,
Överenskommelse direkt med installatör alt. håltagningsfirma
Igångsättning för test av värmepump Ja
Instruktion till kund om handhavande Ja
Grovstädning Ja
Elinstallation / Eldragning Nej,
Jordat uttag behövs i anslutning till utomhus- eller inomhusdelen4
Tätning av väggenomföring Ja, med Latexfog
Ersättning för fasadskador Nej
Montering av tillbehör, så som värmepumpstak och -skydd Nej
Bortforsling av emballage Nej
Installation på plats utan farbar väg Nej5
Nedmontering av befintlig luft-luftvärmepump Ja, om den fungerar (kyldrift), sitter på den plats där den nya ska installeras (både utedel och innedel) och samma installationsmaterial kan användas (ej kopparrör).
Mot kostnad, om den är trasig och/eller sitter på annan plats än där den nya ska installeras. - Kontakta oss för mer information.
Bortforsling av nedmonterad luft-luftvärmepump Nej

Material

Rörlängd(/-er) (per innedel) meter 4 (Behov av ytterligare material kan lösas av montören mot en extra kostnad)
Täckanal(/-er) (per innedel) m 4
Väggkonsol för utomhusdel Ja
Vibrationsdämpare st 4
Elkabel m 2,5. Kopplas mot inne- eller utedel beroende på modell.

Förberedelser för kund

Plocka undan på installationsplatsen   Kunds ansvar
Ev. skotta på installationsplatsen   Kunds ansvar
Ev. förberedelse av tillbehör   Se respektive tillbehör

Fotnoter

1För ROT-avdrag behöver Polarpumpen ditt personnummer och din fastighetsbeteckning. Om Skatteverket inte beviljar hela eller delar av den preliminära skattereduktionen som Polarpumpen AB dragit av, har Polarpumpen AB rätt att efterfakturera det belopp som Skatteverket inte beviljat.

Läs mer om vad som gäller för ROT-avdrag här!

2Polarpumpen förutsätter att du som kund har alla nödvändiga tillstånd för att installationen ska kunna utföras. Skulle en tredje part efter installationen komma med krav om demontering av anläggningen, frånsäger sig Polarpumpen alla eventuella kostnader som uppstår i samband med demontering eller åtgärd av fasad. Alla dessa kostnader efterfaktureras dig som kund.

3Om du har en tjockare vägg, är det ditt ansvar som kund att informera installatören om detta vid tidsbokningen. Då kan installatören avgöra om de har möjlighet att utföra detta eller om de ska anlita en extern installatör.

4Vi rekommenderar att elektriker bokas in efter värmepumpsinstallationen, då det är först då du vet exakt var din värmepump kommer att sitta. Om det inte finns något uttag vid installationstillfället, kopplas värmepumpen in via kunds förlängningskabel.

5Resetillägg tillkommer om hantverkaren inte kan nå installationsplatsen i egen bil; exempelvis om det krävs båt eller annat transportmedel. Välj tilläggstjänsten "Resetillägg om hantverkaren inte kan nå installationsplatsen i egen bil."!

Tillbehör

Monteringstillbehör

Fjärrstyrning

Climatech

WiFi-styrning Climate Control

• WiFi-styrning för luftvärmepump
  • För alla varumärken
  • Användarvänlig app

1995 kr 1495 kr

Climatech

Fjärrstyrning Climatech

• Fjärrstyrning för luftvärmepump
  • För alla varumärken
  • Inget WiFi behövs

2995 kr 1995 kr