Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Infracenter AL400 Infravärmepanel

Infracenter
AL400 Infravärmepanel

Värmer upp till 7m²
Enkel installation
Monteras i undertak
4 990 kr
Infracenter AL400 Infravärmepanel

Infracenter AL400 Infravärmepanel

4 990 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

InfraCenters AL400 är en tunn panel av vitlackerad aliminium som fungerar utmärkt att montera på både vägg och i undertak. Denna värmepanel är speciellt framtagen för att monteras mellan akustikplattor i undertak. Perfekt för arbetsplatsen där punktvärme är en bra lösning för att skapa en bra arbetsmiljö.
Enkel & smidig

Värmepanelens design gör den enkel och lättplacerad. Värmepanelen är endast 10 mm tunn och tar minimalt med plats. Placera värmepanelen på väggen eller montera in den i undertaket.

Smart värme

Infravärmen i värmepanelen lagrar värme i föremål och ytor, som sedan blir till egna värmekällor i rummet. Infravärmen gör värmepanelen till en effektiv värmespridare då den lagrade värmen stannar kvar längre i rummet, även om ett fönster eller dörr skulle öppnas. Även om värmepanelen stängs av stannar värmen kvar längre i rummet genom de olika föremålen som lagrat värmen och fortsätter sprida den i rummet.

Motverkar fuktproblem

Värmepanelen och dess infravärme motverkar fuktproblem. Eftersom infravågorna värmer ytor och material i rummet dras fukten ur ytorna och ger en fuktförebyggande effekt till utrymmet. Du slipper fuktproblem och får samtidigt en behaglig värme i rummet.

Minimalt underhåll

Värmepanelen innehåller inte något filter, eller rörliga delar, och är därför mycket lätt att hålla ren. Du behöver endast en fuktad trasa för att snabbt rengöra ytan.

Styrs med termostat

För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra värmen från din värmepanel behöver du en termostat. För varje rum som du installerar värmepaneler i behövs en termostat. Termostaten är inget krav för att värmepanelen ska fungera, men utan termostat kommer panelen att verka på full effekt automatiskt. Med en termostat går det att reglera effekten på värmepanelen efter dina behov och på så sätt spara pengar genom minskad energiförbrukning.

Fördelar med AL400

-Effektiv värme
-Kan monteras i undertak
-Minimalt underhåll
-Bättre luftkvalitet
-10 års produktgaranti
-Ljudlös
- Garanti: 10 års produktgaranti

Teknisk information

VarumärkeInfraCenter
Art.Nr.AL400
FärgVit, RAL 9016
Säkring10 A
SerieAluminium
YtaMatt
TypInfravärmepanel
Spänning230 V
Djup10 mm
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp400 kW
Höjd595 mm
IP-KlassningIP44
Tillverkargaranti10 år
Vikt3 kg
Bredd595 mm