Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Infracenter LT230 Infravärmepanel
Infracenter LT230 Infravärmepanel
Infracenter LT230 Infravärmepanel

Infracenter
LT230 Infravärmepanel

Värmer upp till 4m²
Enkel & smidig
Motverkar fukt
4 780 kr
Infracenter LT230 Infravärmepanel

Infracenter LT230 Infravärmepanel

4 780 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Värmepanelen LT230 från InfraCenter passar perfekt som ett värmekomplement för en mindre yta, som exempelvis sovrummet. Panelen gör sig utmärkt i rum som har utsatta hörn men som redan har andra värmekällor. Tack vare att panelen endast är 15 mm tunn är den lätt och smidig, och smälter enkelt in i omgivningen i ditt hem. Det lätta materialet i panelen och den tunna designen gör att den passar extra bra för montering i tak som har viktbegränsningar, som attefallshus, sommarstugor, och förråd. I taket ger värmepanelen bäst effekt och värmespridning.
Anpassad för hörn

Formen på värmepanelen är anpassad och utformad för utsatta hörn som ofta har en större risk för att drabbas av fukt då värmen sällan tar sig ända dit. Placera värmepanelen enkelt i utsatta hörn i ditt hem för att förhindra att de drabbas av fuktproblem.

Enkel & smidig

Värmepanelens design gör den enkel och lättplacerad i ditt hem. Värmepanelen är endast 15 mm tunn och smälter sömlöst in i omgivningen i ditt hem, och är enkel att placera även i de minsta rummen. Placera värmepanelen i taket för optimala förutsättningar för värmespridning.

Minimalt underhåll

Värmepanelen innehåller inte något filter, eller rörliga delar, och är därför mycket lätt att hålla ren. Du behöver endast en fuktad trasa för att snabbt rengöra panelen.

Smart värme

Infravärmen i värmepanelen lagrar värme i föremål och ytor, som sedan blir till egna värmekällor i rummet. Infravärmen gör värmepanelen till en effektiv värmespridare då den lagrade värmen stannar kvar längre i rummet, även om ett fönster eller dörr skulle öppnas. Även om värmepanelen stängs av stannar värmen kvar längre i rummet genom de olika föremålen som lagrat värmen och fortsätter sprida den i rummet.

Styrs med termostat

För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra värmen från din värmepanel behöver du en termostat. För varje rum som du installerar värmepaneler i behövs en termostat. Termostaten är inget krav för att värmepanelen ska fungera, men utan termostat kommer panelen att verka på full effekt automatiskt. Med en termostat går det att reglera effekten på värmepanelen efter dina behov och på så sätt spara pengar genom minskad energiförbrukning.

Fördelar med LT230

-Effektiv värme
-Minimalt underhåll
-Bättre luftkvalitet
-3 års produktgaranti
- Garanti: 3 års produktgaranti

Teknisk information

VarumärkeInfraCenter
Art.Nr.LT230
FärgVit, RAL 9016
Säkring10 A
SerieAlu Lite
YtaMatt
TypInfravärmepanel
Spänning230 V
Djup15 mm
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp230 kW
Höjd600 mm
IP-KlassningIP44
Tillverkargaranti3 år
Vikt3 kg
Bredd600 mm