Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Infracenter PI450 Infravärmepanel

Infracenter
PI450 Infravärmepanel

Värmer upp till 8m²
Dekorativt motiv
Monteras på vägg
9 290 kr
Infracenter PI450 Infravärmepanel

Infracenter PI450 Infravärmepanel

9 290 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Värmepanelen PI450 från InfraCenter passar perfekt som ett värmekomplement för en något mindre yta som är i behov av punktvärme, exempelvis köket. Panelen gör sig utmärkt i rum som har utsatta hörn men som redan har andra värmekällor. Tack vare att panelen endast är 25 mm tunn är den lätt och smidig att placera på väggen.
Dekorativ värme

PI450 är prydd av en dekorativ bild samtidigt som den ger härlig värme. Fotopanelen är tillverkad i härdat säkerhetsglas och skyddas av en stilren stålram.

Smart värme

Infravärmen i värmepanelen lagrar värme i föremål och ytor, som sedan blir till egna värmekällor i rummet. Infravärmen gör värmepanelen till en effektiv värmespridare då den lagrade värmen stannar kvar längre i rummet, även om ett fönster eller dörr skulle öppnas. Även om värmepanelen stängs av stannar värmen kvar längre i rummet genom de olika föremålen som lagrat värmen och fortsätter sprida den i rummet.

Motverkar fuktproblem

Värmepanelen och dess infravärme motverkar och förebygger fuktproblem. Eftersom infravågorna värmer ytor och material i rummet dras fukten ur ytorna och ger en fuktförebyggande effekt till utrymmet. Du slipper fuktproblem som mögel och dålig lukt och får samtidigt en behaglig värme i rummet.

Minimalt underhåll

Värmepanelen innehåller inte något filter, eller rörliga delar, och är därför mycket lätt att hålla ren. Du behöver endast en fuktad trasa för att snabbt rengöra panelen.

Styrs med termostat

För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra värmen från din värmepanel behöver du en termostat. För varje rum som du installerar värmepaneler i behövs en termostat. Termostaten är inget krav för att värmepanelen ska fungera, men utan termostat kommer panelen att verka på full effekt automatiskt. Med en termostat går det att reglera effekten på värmepanelen efter dina behov och på så sätt spara pengar genom minskad energiförbrukning.

Fler fördelar:

- Effektiv värme
- Minimalt underhåll
- Bättre luftkvalitet
- 10 års produktgaranti
- Dekorativ bild

Egenskaper
Generellt


- 10 års produktgaranti

Teknisk information

VarumärkeInfraCenter
Art.Nr.PI450
FärgGlasbild
Säkring10 A
SeriePicture
YtaGlas
TypInfravärmepanel
Spänning230 V
Djup25 mm
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp450 kW
Höjd900 mm
IP-KlassningIP44
Tillverkargaranti10 år
Vikt14 kg
Bredd600 mm